Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarborkaC

adelaide aquamarine
Mám podobnú figúru ako vy dve,teda 180/67 boky 100 a pás 72
Teraz mám cez prsia 103 cm ale myslím že to pôjde dole,fňuk:(

BarborkaC

Kočky ahojte,už som po opke 6 dní a stále mám taký pocit že sú prsia rovnako tvrdé:(
Poslala som Live fotky konečne tak potom mi napíšte čo na ne hovoríte.Ja som zatiaľ happy ale bolí to riadne mám Wobenzyn,medzi to žeriem aj Ibalgin 400 aj 3krát denne:(
Nakoniec mám 500ky Mentory.

adelaide

maria a ake mas miery? aj vahu aj vysku..a hrudnik pod prsiami a cez? a co povedal dr...co sa ta pytal ze aky chces vysledok..inak zaujimave ako to on navrhuje..hm..aj cheri tam lezala so 400 a hovorila ze dufa ze nebudu velke..budu podla mna akurat! rychlo sa s tym clovek zzije...neni tak baby? hlavne nech vyzeraju dobre

maria1113

adelaide, ja mám tiež navrhnuté 400ml vysoký profil, tiež sa obávam, či to nebude moc, ale keď som si porovnávala svoje miery s niektorými, tak niektoré mali až 460ml. Tak to hádam nebude nejaké veľké.

adelaide

barborka pocuj a ty si spokojna s velkostou? si najospevovanejsia ake ich mas krasne, (urcite to padne dobre.ale to s aneda nechvalit :o)))asi to aj sama vies a citis a vidis ale len ci ty si s velkostou ze v pohode alebo by si aj vacsie brala..?

adelaide

barborka pocuj a ty si spokojna s velkostou? si najospevovanejsia ake ich mas krasne, (urcite to padne dobre.ale to s aneda nechvalit :o)))asi to aj sama vies a citis a vidis ale len ci ty si s velkostou ze v pohode alebo by si aj vacsie brala..?

adelaide

aquamarine- pas74, boky 101...ale chcem to stiahnut na 65 kg..vtedy som super..ciz enedivim sa ti..musis vyzerat vyborne.. je to az neuveritelne ze pri takej vahe (ked modelky nasej vysky maju tak 50kg) vyzeram fakt ze chuducko..mam sirsie kosti. ale postavu skor svalnatu a sumernu...aha aktivna hmota= akoze svalstvo? tak totlieskam..perfis.
ale vsak nikto nepise..baby co mate po..neschudli ste ? je to v pohode nejake 3-4kg? lebo som pocula ze sa mozu tie implose zacat vrasnit..alebo vlnkovat..fuj..uf..takze vraj uz moc s hmotnostou nerobit..potom
no neuverite ze dnes tam bola jedna kocka uplne chudatko vytrasena bala sa pred opkou a ona mala 42 kg a 167 cm!!vrcholchudosti..a isla do 375 ale z krasneho prekrasneho zakladu..tak aky vysledok bude, ci to nebude na nu moc..neviem.. ale ona sa moc tesila..

aquamarine

adelaide

No u Jezovitej bola moja najlepsia kamaratka,a teraz po dvoch rokoch ide na reopku lebo jej ich spravila zle,jeden prsnik jej odstava a dala jej malo ml....v tom je vraj ona znama ze navrhuje menej ako sa hodi ci zmesti.
Ja idem k Mudr.Zabavnikovej vo FNLP v KE.
Preto sa tu pytam bab ci boli operovane aj v obycajnych nemocniciach a aky tam bol pristup personalu.
No aj chcem ist do vacsich a to ju vlastne presvedcilo ze mam sirsie ramena aj hrudnik a som vysoka.
A pribrala som,mam 66kg ale citim sa fajn lebo podla sport.prehliadky z minuleho roka mam vysoky podiel z hmotnosti aktivnej hmoty:))a urcite sa nemusis citit ako golem....ved take baby su naj co maju rici aj cici a my si tie cici dame pekne spravit!:))
69 kg mas k vyske 180 v pohode...mozem sa spytat aky mas pas a boky?mozno mame totozne postavy:D

Lia86

Florida,

No ja mám pocit, že mi krásne mäknú, v podstate sú už mäkučké, aj dr vravel v stredu na kontrole, že pekne mäknú, u mňa je to asi narovnako, ale je normálne, ak jedno mäkne skôr ako druhé, to chce 3 mesiace aspoň. Inak ako dlho trvá, pokiaľ sa krásne vyrysujú? Kamoška mi poslala mms tesne po opke a po 5 mesiacoch a ja som nechcela veriť, že sú to jedny a tie isté prsia, krásne sa jej dali k sebe a vyrysovali okraje...

adelaide

uf baby uz s ami to pletieeee kto co napisal..vzdy len preletim prispevky..
aquamarine- a ty komu ides, jezovitovej? no ta salmi - neviem nechapem kde ma tych 450 ml...no dnes dr. hovoril zeniekedy to jednoducho tak dopadne ze neda sa to az tak presne odhandut..su mensie alebo vacsie ako sa ocakava..zvlastne..nie?
a dooost ti teda navrhla..dost..ale ty si tak chcela ze? a kolko vazis..su tu aj baby vysoke a o 10 kg lahsie cize sa tu citim ako golem
a co este..maria fakt vyzeraju super..no ved jasne ze ty vies najlepsie..ale vazne dobre
aj dnes cheri..dala si 400 a mala podlamna krasny zaklad a ja idem z nicoho na 400 ciz enebudu to nejake boomby..
bon bony..vidisto ty mas tolko pri takej vyske..uz sa neviem dockat fotiek..