adelaide
urcite mi to dobre padne,ked mi prska niekto pochvali.vzdy sa velmi potesim:-)ja ked som isla na konzultaciu,tak som este absolutne netusila,ze aku velkost doktor zvoli,lebo som sa v tom vobec nevyznala.ja som si myslela,ze 300 bude na mna az-az,lebo kamaratka mala 280 a vyzerali dost velke.takze ja som to nechala vsetko na doktora a ten mi nakoniec sam povedal,ze by dal 350,lebo to bude lepsie vyzerat a ze by sa zmestilo aj 400,ale tych 350 bude akurat.ja som velmi spokojna,pretoze aj ked som si vravela,ze mohli byt aj vacsie,ale kedze chcem este raz kojit,tak to je tato velksot idealna,pretoze aj pri prvom kojeni sa mi prsia zvacsili skoro o 2 cisla a to si neviem predstavit z vacsim implantatom.a teraz po 10 mesiacoch sa mi moje prsia pacia tak velmi,ze som si vravela,ze ak sa druhym kojenim nic nezmeni,tak ostanem pri tejto velkosti a na reoparaciu nepojdem,pretoze ked chcem su velmi velke a ked zase chcem,aby boli nenapadne,tak si nedam podprsenku a su naozaj krasne a sexi.ale uvidime,mozno ze po druhom kojeni predsalen pojdem na vymenu za vacsie,ale teraz som maximalne spokojna.a nie len ja:-)