Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

malachi, tak sa drž, prajem ti , aby to dobre dopadlo a bola si spokojná s výsledkom. Ozvi sa hneď ako sa bude dať.

BarborkaC

bellinka
Ďakujem,ale asi som mala zatlačiť na doktora a ísť do 600. Ale nevadí pri najhoršom reopka rovno na 800!!!:o)

clang

Bon bony
ano tie prsia sa mi menia stale. napriklad tesne po opke som videla veliky rozdiel medzi nimi, vlastne aj na stichoch mi potom jeden implantat dr posuval. ale teraz sa to uz pekne upravuje. a velkostne su rovnake, len tie nestastne bradavky :/ - a oni to potom cele skresluju. ale livaa mi pridala nove fotky v podprsenke, tak si pozri, ze vyzeraju rovnako a po ziadnej asymetrii ani stopy. takze ja velmi tesim aj z toho :))

laloa556

ahojte kočky, nejaký ten týždeň tu nebudem môcť byť, ani vás čítať (neviem ako bez toho vydržím :D), tak chcem babulkám čo sú PO zagratulovať, nech majú čo najmenej bolesti a skoré zotavenie a tie čo ich to teraz len taktiež ;) držte sa, nebojte sa, dá sa to zvládnuť.. držím vám palce ;)

maria1113

adelaide, ja by som chcela také väčšie trojky. Na konzultácii mi navrhol doktor 350, alebo 400, čo sa mi samozrejme zdalo veľa, ale sám povedal , že dajme tých 400. Mne to tak asi vychádzalo podla tabuliek, lebo podľa šírky prsníkov musí prispôsobiť aj implantát, nemôže dať menší, keď tvoj prsník je širší. No je to zaujímavé , že niekomu urobí 300ml toľko, čo inej 400ml. Pooperačnú podprsenku mám napísanú 80D.