Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

ahojte všetky, tak už som doma,
narkóza úplne v pohode, ani som nevedela, a už som spala, prebrala som sa už v podprede na sále, potom prevoz na izbu s infúzkou, cítila som taký tlak a pocit, ako ked sa nalievajú prsníky pri kojení, ale dá sa. sestričky zlaté, pomáhajú... mne len bolo zle od žalúdka, mala som hlad, tak som zjedla malú snickers a nakoniec snickers aj s vodou, čo som vypila skončila v tej miske na vracanie, a potom asi ešte 2x, aj ráno, teraz je to už lepšie, dala som si rezancovú polievku, tá zaberá na všetko, ale bolesti nie sú nejaké hrozné, mám nachystané kvapky tramabene...

len ten stav celkovo, pripadám si taká omámená, ale nie je to nič hrozné,
malachi, toto určite prežiješ v pohode, držím palce a skoro sa ozvi.
vďaka všetkým, čo držali palce, idem niečo zbodnúť a idem hajať .

lenkea

napriklad by ma zaujimalo, ci mam ist na op nenakremovana.niekde som to pocula.ale ja napriklad ked sa nenakremujem, tak ma hrozne svrbi koza, na nevydrzanie..
alebo, ci mozem teraz este pred op chodit do solarka..

BarborkaC

barbora10
Tvoje prsia vyzerajú úžasne:o)
Ja hrozne túžím po veľkých,ale možno sa uspokojím aj s tým čo mám teraz.Na nižších holkách by tých 500 vyniklo oveľa viac,takže ak raz do vačších tak jedine 700-800

barbora10

malachi

drzim palceky,aby vsetko dopadlo podla predstav!

clang

mas ich naozaj krasne.v podprsenke nie je absolutne ziaden rozdiel.tvarovo su krasne!!!a uvidis,ze aj bradavky budu ok.

barborkaC

prska mas krasne a vobec by som nepovedala,ze mas 500ml.vyzeraju uplne prirodzene.vazne by si isla do 800viek???fuha,tak ale na tebe aj taka velkost bude vyzerat dobre,kedze aj 500 vyzera tak prirodzene.

bon bony

malachi jasne potom napis ako to zvladas.

pre mna je najhorsie, ze nemozem nic robit, mna ide picnut hlavne z toho :-/ uz nech je aspon december :DD

lenkea no ved jasne, ja som tiez mala:) vsak sa opytaj ak budem vediet odpoviem.
ja mam tiez stale dake otazky v hlave, uz tie co zasa trapia po operacii:))

Inak sa chcem opytat baby co uz mate po opke, viem ze mastenie pleti je po narkoze normalne, mam ju masnejsiu, ale aj plet sa mi zhorsila, nestalo sa to aj vam? inak nemam problemy s pletou, tak to pripisujem tiez tej narkoze ale moznoze sa mylim? dufam ze to prejde...

malachi

dakujem vam baby,hned ako bude mozne sa ozvem :)
zuzka ano ano nezabudnem si ist kupit nejake rozky za 1200e (sakra dufam, ze mi nespravia na hrudi rohliky :D

bon bony

clang v podprs. su super!!! ja som sa len zacudovala ze sa ti same velkostne vyrovnali, super /teda asi dopomohol aj dr. tym posunutim impl./

malachi drz sa zajtra,nech ti to tam ubehne a super vysledok prajem:)

lenkea ano domov sa ide na druhy den rano,donesu ranajky,potom prelepia jazvy a cakate na odvoz pre vas,ktory musi prist pre vas na oddelenie /okolo 9tej ste uz free/