Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bon bony

lola, cheri vitajte a liecte sa:)

lenkea podla mna mozes aj sa nakremovat,aj do solaria normalne chodit.ale kludne si zavolaj na taketo otazky na ambulanciu sestricke a oni ti povedia, nebudes otravovat ani nic.

clang tak potom ti to dobre napravil ten implos,ked si si vedela taky rozdiel a teraz ich mas rovnake!
a ty si si vsimla uz v podprsenke nejake zmeny? teda ze su ine?
nie ze ju rozopnem na stichoch az a odpadnem:DD
ja sa bojim otvorit tu podprsenku aby som si ich tam vedela dat rovnako a este ten pas, ten neviem ako silno zapnut,inac by som sa na nich uz davno kukla.
inac ten pas uz nenosis asi ze? kolko treba nosit tu podprdu stahovaciu prosim ta?
ja sa citim fajn,len to ze ma to nebavi uz doma..ale inak ok :D

kleopatra4589

lola, cheri :)

Tak uz to mate nakoniec za sebou, statocne ste to zvladli, gratulujem :) Dufam, ze casom prihodite foto, nech sa vsetci pokochame :)

malachi

drzim prsty, nech to aj tebe zajtra dobre dopadne :)

clang

Barborka C
vobec to nie je vidno, ze mas 500ml. fakt by som to nepovedala. a velmi pekne si ich mala tvarovo aj predtym, urcite si spokojna :)))

clang

Barborka10, malachi,bon bony
dakujem :)) v podprde sa aj mne velmi pacia :))))

malachi - uz je to tady :DDD. drz sa zajtra, budem na teba mysliet.

bon bony - urcite k tomu dr pomohol. ako fakt je to uplny rozdiel oproti tomu ked som si asi po 4 dnoch rozopla tu podprdu. to som sa rozplakala ze co to je..ale uz sa to kraaasne meni, a vidim rozdiel na fotkach. ale to uplne na zaciatku som sem davat nechcela.. a ty sa ako citis???

malachi

cheri lola
no tak super a ake su pacia sa?
ja som nejak v pohode lebo este stale sa mi nezda, ze by som sla na op :D

lola 19

Ahojte baby, aj som už tu. Boli sme s cheri na izbe. Inak v pohode, dá sa to zvladnuť. Bolesti sú, ale to sú po každej opke. Ťažko sa mi dýcha, mám pocit, že mám činku na hrudníku, ale najhorší je chrbát..Mne ani nebolo zle, ale som mala väčšie bolesti ako cheri. Dúfam, že zajtra bude zas lepšie :) Malachi, ty sa neboj, keď som to zvládla ja, tak to zvládne každá. Drž sa! Ďakujem vám všetkým za podporu!