Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarborkaC

martinka54 clang

Baby na jednej strane ma tesi ze nevyzeraju ako fejky ale zase vravim tych 500 ml spravi viac na babach ktore maju tych 165 a 50 kg ja som velka a vysoka zenska takze sa mi to rozlozilo...
Ale zatial sa mi riadne pacia:)))Idem este Livke poslat fotky z dneska...

martinka54

aquamarine
tak ja som mala aj korekciu s implantatmi, zo zaciatku som mala vsetko dobre, ale potom mi zacala povolovat koza na lavom prsniku a to od bradavky smerom dole k podprsnej ryhe o 2 cm, nie je to moc vidiet, ale mne sa to nepaci a navyse tie prsia mam moc prirodzene a chcela som ich este vyssie. takze pan doktor mi povedal, ze ked chcem opravime obidva :-)

lenkea

diky baby za odpoved, tak ja si asi nakremujem len ruky a nohy, hrudnik radsej necham tak, nech sa dr.nesmyka fixka :-)

clang

Bon bony
noo ja som si tu podprsenku rozopla asi na 2sekundy, ale pas som si dole nedavala. vlastne som ich dlho ani neocumovala, len som bola zvedava strasne. a potom som si ju len zapla. mala som ju na sebe stale aj ten pas - s tym som vobec nehybala. noo vidim rozdiel naozaj. lebo predtym boli opuchnute a isli mi teraz blizsie k sebe. a teraz je to tiez lepsie stale. az na tie bradavky no :/. noo mne dr povedal, ze jedno budem mat viac opuchnute - kedze tam daval vacsi implantat..napriklad v tej retro podprde sa mi ani teraz nezdaju rovnake, ale v normalnej hej. no haluz..proste.
a ten pas uz nenosim to som fakt rada. mala som ho len prvych 10 dni. a ak si vsimnes aj na fotkach tak na lavej ruke mam aj ranu ako ma straasne tlacil, ale ja ze tam zacina ta rana a potom dr kukal ze co to mam...no vlastne po nejakych 3 tyzdnoch som si kupila latkovu podprdu nevystuzenu len s kosticou a tu som mohla mat aj cez den, a na noc tuto retro. ale ked som doma, tak sa snazim ju mat co najviac nech mi to tvaruje. inak som skoro mesiac po operacii a nosim len tu latkovu a tuto retro v noci. a to ju budem mat tusim asi este tak mesiac na noc. uvidim co povie dr. a inak k tomu pasu. je to individualne. lebo jednej kamoske povedal, aby ho mala len na noc a laloa ho tusim nosila aj cez den. takze tak.

a ty si teraz kolko po operacii? a zo saly alebo z prevezov si ich nepamatas trosku??

barbora10

lenka

no ja neviem,ale myslim,ze kremovat by si sa nemala,pretoze doktor ta potom pokresli,takze koza by nemala byt masna,teda nakremovana.a deodorant ak mas rez pazuchou,tak ten asi tiez nie.ale najlepsie je sa spytat priamo doktora.