Bon bony
noo ja som si tu podprsenku rozopla asi na 2sekundy, ale pas som si dole nedavala. vlastne som ich dlho ani neocumovala, len som bola zvedava strasne. a potom som si ju len zapla. mala som ju na sebe stale aj ten pas - s tym som vobec nehybala. noo vidim rozdiel naozaj. lebo predtym boli opuchnute a isli mi teraz blizsie k sebe. a teraz je to tiez lepsie stale. az na tie bradavky no :/. noo mne dr povedal, ze jedno budem mat viac opuchnute - kedze tam daval vacsi implantat..napriklad v tej retro podprde sa mi ani teraz nezdaju rovnake, ale v normalnej hej. no haluz..proste.
a ten pas uz nenosim to som fakt rada. mala som ho len prvych 10 dni. a ak si vsimnes aj na fotkach tak na lavej ruke mam aj ranu ako ma straasne tlacil, ale ja ze tam zacina ta rana a potom dr kukal ze co to mam...no vlastne po nejakych 3 tyzdnoch som si kupila latkovu podprdu nevystuzenu len s kosticou a tu som mohla mat aj cez den, a na noc tuto retro. ale ked som doma, tak sa snazim ju mat co najviac nech mi to tvaruje. inak som skoro mesiac po operacii a nosim len tu latkovu a tuto retro v noci. a to ju budem mat tusim asi este tak mesiac na noc. uvidim co povie dr. a inak k tomu pasu. je to individualne. lebo jednej kamoske povedal, aby ho mala len na noc a laloa ho tusim nosila aj cez den. takze tak.
a ty si teraz kolko po operacii? a zo saly alebo z prevezov si ich nepamatas trosku??