Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarborkaC

leus
no s Chirmedom podla mna chybu nespravis....a co som pozerala v galerke pekne prsa,najviac sa mi pacia tej LauryS ona tam bola tiez....
a velkost vies?

BarborkaC

martinka54

No jo Trska je dobry,netvrdim ze nie ale da sa to spravit za lepsie peniazky:))A popravde myslim ze plasticki chirurgovia su na SR dobre preplacani,ked si to porovnam s priatelom kt.robi druhy rok na urgente...tak co im budem zbytocne strkat peniaze do vackov?!:)

leus

barborka c
vies, ja som bola prave v chirmede na konzultacii,aj ked som z juhu :), tam momentalne preferuju nagory, tie co mas ty davaju tiez, ale by ma vysli drahsie.Mne vypocital cenu okruhle nagory na 21OO?Asi ak si dobre pamatam :)Tak do 2200 urcite.

martinka54

barboraS
ja si myslim, ze kazdy preferuje znacku s ktorou pracuje.
mas pravdu, ze tych doktorov co si menovala su najviac spominany. ja som bola na dvoch konzultaciach a poviem ti ze u trsku sa mi najviac pacilo, lebo ma rezal iba okolo bradavky. zas druha vec, ze je drahy, ale stalo to zato, lebo to co som mala bol des :-)

BarborkaC

leus

Vies tu vsetci ospevuju Cervena,Trsku,Jezovitu ale su aj iny dobri chirurgovia....vsak aj v Ke Chirmed na to su chvaly,ja som na neho natrafila nahodne lebo mojej znamej prsia zdvihal...na konzultacii bol uponahlany a nezdal sa mi ale na druhej ked uz sme spolu kecali dlhsie sa mi zapacil a hlavne ake prsia ma za sebou...tak som do toho isla,inak co sa tyka ceny je to take divne....na vychode ti pekne prsa spravia aj za 1500-1600 eur se vsym vsudy:D

Ty kolko planujes?Uz mas vybrate kde co ako?:)
ty kolko planujes?

leus

barborka c
:) nevadi, tu ma asi viacere nemaju radi, som asi priliz uprimna :)...vsak na to, ze mas kvalitne implose, tak to je lacne, fakt super cena, a kde si prisla k tomu doktorovi, o nom som necitala na ziadnom fore...?

BarborkaC

Leus
Neodpisem lebo ta nemam rada....

Srandujem:) V PO v nemocnici,ale tak nechapem operacia a vsetko ma podla cennika nemocnice mala stat 1600 eur a nakoniec som platila 1900 ale vsak nevadi som spokojna