Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarborkaC

adelaide

Ahoj vdaka,no kupila som si aj dve C-cka ale su mi male a tlacia takze som vybavena aj D a DD:)
Hlavne idem vsetky A a B podprdy ritualne znicit:D

adelaide

ahojte
maria dik za tie miery,, no vidis to..to urcite budu vacsie trojky..mas este o 10 cm menej ako ja..a kedy tentermin mas? ja 29.1.
a vitajte zotavujuce sa..tak nakoniec takto.no musite to teraz zvladnut..a nech to rychlo uteka..
barborkac - fakt pekneeee a tiez by som nepovedala ze 500, aj ked male ich urcite nemas :o)su urcite skor vacsie. a 80 C nosis teraz? bysom povedala ze aj D...hm..zaujimave.

bellinka

Takze dievcata ja som z BA ale bola som na op az v CHIRMEDE v KE takze ich vrelo odporucam a kaslem na doktorov tu u nas v ba :))) Su skvely, sikovny , s ludskym pristupom a skvelym personalom:)))

bellinka

Barborka
to som si aj ja hovorila ze som mala viac zatlacit na dr.ha ha ja som bola na 4 konzultackach s jedinou vetou ,,chcem najväcsie impl.co sa mi tam zmestia " a nikde mi to nechceli spravit , jedine CHIRMED KE a som im vdacna, dalo sa to spravili mi to a mam to krasne a som stastna , aj ked mohla somd at aj 500ml ale tak ked pomyslim na to chcem a budem mat este druhe babo a znova sa mi naleju prsia mliekom a zvecsia o 2cisla tak asi bude prerabka na väcsie lepsia az po 2.dietatku :))

leus

mne ked meral ten trojuholnik, povedal, ze s tym sa este nestretol, ze mam presne miery podla knizky aky ma byt :) no a co sa tyka ich prace, vsetky co su v galerke su vlastne vydarene, nenasla som na ziadnej chybu

BarborkaC

Leus

Ta ich ma veru pekne...aj ked isla z krasneho zakladu
A kukam ze aj ty mas dobry, tak vysledok by mal byt pekny:o)