Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

adelaide ja mám o tej jazve taký názor ako aj ty,lepšie sa cítim keď mám čiarky pod pazuchou akoby som mala pod prsom a inak mám to také malinké a tenké že už teraz to je vidieť minimálne a to som len 18 dní?po.

adelaide

ingriddka tebe sa ako zdaju velkostou tvoje prsia teraz? tych 94 obvod..nie je ti to moc velke? lebo na pohlad su pekne statne 3 a polky aspon..nie? a prosim ta cislo podprdy ake..a ked sa ti chce aj miery..citamm barborka ze ty 102..ja mam mat 98 tak uvazujuem ci fakt nebudu velke.maria tak to 4 dni skor ako ja..aspon jedna partacka co tu vydrzi urcote este tie 2 mesiace..hehe

adelaide

ingriddka ok. beriem.
ale moj nazor je viac o tom ze mne sa to viac paci ked su uz tie umele prsia bez jazvy pod prsom..proste viac verim ze su prirodzene..a zatial tie jazvy pod pazuchou vyzeraju velmi vydarene cize pevne verim v pekne jazvy aj u seba..a videla som uz dost skarede pod prsom..nehovoriac o tom ze kamoska ma krasne spravene..tvar..atd..ale pod prsom rez ako keby kura zašivali...a sam pan slavny mudr. trska..cize urcite nejdem ohovarat ziadneho doktora..niekedy sa mozno nezadari..alebo nezahoji
a myslis ze pre tvojho partnera nie su krajsie bez jazvy pod prsom? mne sa ta suvislost spaja aj s tym..

inngridka

adelaide

ty odhalujes v lete viac prsniky nez pazuchu? asi mam ozaj ja pomylene nazory ako tu niekedy citam tie nazory... sorry

BarborkaC

adelaide
ja mam pod 78 a cez teraz tak 102/103
no neviem co za velkost ale asi ako vravis...E sa mi uz zdalo privelkee

adelaide

bellinka no dobre si urobila pretoze ich mas spravene vyborne!! a tiez by ma zaujimala ta vaha..ty si taka 55 kilova ze :o)..a 180 cm hocijak...hm?
mne sa zdalo uz do BB daleko a stacilo mi tolko referencii na cervena kolko som ziskala a proste si aj on ziskal moju doveru. a ozaj- vobec ziadna z vas neocenuje tu vybornu vymozenost ze cerven reze pod pazuchou a na hrudi nebude ziadna jazva? mna to neskutocne uchvatilo hned po konzultacii..vam to nevadi ze ta jazvicka je pod prsom? ked je krasna a strati sa tak verim ze nie..ale nemusi sa vzdy zadarit..zalezi aj od hojivosti koze..ja sama sa trochu bojim aby mi nezostali nejake fialove smuhy..namiesto jazvy..