Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

tak to hej riziká sú,ale ja som to tiež myslela tak,že to je jedno aký prístup tak riziko nieje o to väčšie.

cocacola3

baby som už nejaky 19? den po opke kedy asi možem ist do bazenu ??? asi je ešte dost skoro čo???pretože muž chodi s málim a malu mam pri sebe doma pretože by 2 deti sam neustražil take male, a začina mi byt malej luto chudatko že mali ide a ona nie vždy taka smutna že Filipko sa ide člap člap a ona že nejde :-( či si mam radčej zavolat a tam sa popýtat?

tinda

zuzkas jasné nedovolila by som si tvrdiť,že je to rizikový prístup ani som to tak nenapisala,jednoducho som chcela napísať,že som myslela aj na to a ako lenkea píše,vždy su riziká,ale žial s tým vedomím ideme všetky do toho.

zuzkas

to môže byť,ale niesú tam žiadne známe riziká a to som sa informovala u viacerych odborníkov,ktorí vkladajú rôznymi spôsobmi.vždy záleží aký prístup je vhodný pre pacientku.

zuzkas

tinda ak môžem vedieť ak´zdravotné riziká myslíš že sú keď sa vkladá pazuchou?lebo pri samotnom vkladaní sa nič nenarúša,tak či máš nejaké info že sú po operácii nejaké komplikácie??

tinda

adelaide
neda mi nenapísať,ja si myslím,že v prvom rade je dôležité čo a aký prístup je pre koho najvhodnejší, ale od toho je už plastický chirurg,aby zvolil ten najlepší... a na margo "slávneho"tršku ako si ho nazvala on väčšinou navrhuje anatomy a tie len ťažko vložíš rezom pod pazuchou.A ja osobne by som nechcela rez pod pazuchou už len zo zdravotných dôvodov.A čo sa týka priatela/manžela určite je to to posledné čo by riešil a nie to,že mam nejaký rez pod prsom,ktorý sa takisto pekne časom zahojí ako pod pazuchou.