Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

zuzkas
no tym, ze pockas urcite nic nepokazi. a ked si doma, tak ti to moze byt aj jedno. teda aspon ja to tak vnimam.

tiez som prave myslela na malachi, ze uz to ma asi za sebou. drz sa :)))

zuzkas

už aj malachi to má určite za sebou,možno sa práve preberá.držala som jej palčeky určite jej to dobre dopadlo a bude sa s prsiek za chvílku tešiť!:-)
clang pomohla si,ale ja ešte trošku počkám,bojím sa aby som sa nepoškrabla.

clang

Lenkea, tinda, ingridka
urcite je nalepsie nechat rez na doktora. najlepsie vie, co je pre pacientku najvhodnejsie. ja napriklad mam rez pazuchou, a som velmi spokojna. ale jedna sa aj to, ze inak sa mi to spravit ani nedalo, pretoze podprsnikovu ryhu som predtym nemala a cez bradavky som tiez nechcela, kedze som este nekojila. takze si myslim, ze pre maly zaklad resp. takmer nulovy je tento pristup asi aj najvhodnejsi.

zuzkas

maria muž robil do večera celý víkend,takže ma nemal kto fotiť,ale prská sa menia a hneď ako sa bude dať,tak pofotíme a pošlem...

clang

Baby, co sa pytate na to holenie. tak kamoska sa na to pytala na stichoch a dr. povedal, ze na druhy den sa moze oholit - ale ze pozor na jazvy. takze teoreticky to je mozne na 11den. a deodoranty si myslim, ze tiez je mozne pouzit od vybratia stichov. ja pouzivam gulicku. ale to holenie si ked tak este overte. ja som sa este neholila, ale ja tam mam aj tak max 3 chlpy a holim sa tam malo..tak neviem ci som pomohla..

zuzkas

cocacola radšej si zavolaj,ale ja myslím že je to skoro,lebo tá jazva by sa ti mohla moc vymočiť a poškodiť.lenka neviem ako to,ja ešte neholím.