Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

cheri no,ja už som úplne v pohode.už zvládam všetko ako predtým.akurát kočík neviem jednou rukou dať zo schodou ako predtým,takže malý musí čakať:-)už je rozumný,tak počúvne.adelaide citlivosť mám,dokonca teraz sa mi zdá že ešte väčšiu,lebo aj pri zime mi teraz hneď stvrdnú a predtým som to tak nemala.

Cheri39

martinka 54, to ja neviem, tá kamoška sa na nič iné nesťažovala, takže opka asi bola o.k., ale mali to aj iné baby, ktoré ona poznala...

adelaide

no clang a cheri to zhrnula
ja vobec nemam chut viest rozhovory nejakym bojovnym sposobom..kazda mame nejaky svoj vnutorny pocit a nazor..cize v poriaaadku..uplne v poriadku...
aj ja som rada ze si sa cheri ozvala..ozaj a co zuzkas cocacola a cheri..citlivost bradaviek ok? citite si ich? toho sa aj ja bojim..

martinka54

chery
a nie je to o tom, ze lekar to zle spravil? lebo ja mam rez okolo dvorca celeho, lebo som mala aj korekciu a citlivost sa mi pekne vratila a mozno aj trosku viac, len to chcelo casu. zhruba po styroch mesiacoch sa mi definitivne vratila

Cheri39

zuzkas, ja už som bola vlastne rozhodnutá, po tom, ako som s dr. telefonovala, všetko mi vtedy vysvetlil, a keďže som nechcela riskovať 2cm širokú jazvu pod prsom, ako som videla na "omlazení", tak sme dali jednoznačne cez pazuchu... a k tej citlivosti, zatiaľ ich mám krásne citlivé, tak ako pred opkou, dúfam, že to tak aj ostane :-), inak ty už si zdá sa, úplne v pohode?

zuzkas

ahoj cheri,to som rada že si sa ozvala a že sa cítiš celkom dobre.ten nával som mala aj ja,hlavne ráno,alebo aj cez deň keď som dlhši ležala a sadla som si.trvalo to asi 8-10dní.

Cheri39

ahoj všetky, tak máme aj s lolou druhý deň po, stále cítim tlak na hrudi , bolesti boli ráno, lebo stále ležím na chrbte, a keď vstanem a prská sa prekrvia, tak to bolí, ale potom to ustúpi, kvapky som si dala večer 20, teraz nič...
nakoniec mám rez pod pazuchou, mne by sa asi pod prsom vytvorila široká jazva, mám k tomu sklon a tá sa ani v podprs. ryhe neschová... uvidím, ako sa to zahojí, inak mám kamošku, tá má rez pod prsom a keďže tam je nutné prerezať sval, stratila úplne citlivosť bradaviek, a hovorila, že to tak majú aj iné baby, ktoré pozná a majú rez pod a to by som ja neriskovala... a môj muž by bol tiež riadne sklamaný, neviem, ale podľa mňa je aj toto dosť dôležité...

zuzkas

clang aj ja to tak beriem,že mužovi to nevadí a aj tak sa teraz nikde nepretŕčam.zajtra si pôjdem novú podprdu kuk,sa teším:-)