Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

adelaide, zdali sa mi dosť veľké, ale ešte odpuchnú a manžel ich videl len v podprde a páčili sa mu, už som to tu písala ...

Cheri39

martinka54, tak si mala vlastne šťastie, lebo čo z pekných prsiek, keď ani necítiš, či sa ich muž dotýka, tá moja kamoška toľko šťastia nemala...

Cheri39

dr. ma ešte pred opkou popozeral a premeral a nakoniec sme dali 400, aj ja som bola zvedavá, aké sú, zdali sa mi dosť veľké, ale sú ešte opuchnuté, a všetci mi tvrdia, že sa to ešte úplne zmení, manžel ich zatiaľ videl len v podprde a očká mu zasvietili, a už sa vypytuje, kedy ich bude môcť pomojkať :-)

martinka54

cheri
tak to je sila, nechcela by som. ono ta citlivost by sa mala vratit maximum do roka. ja som tiez z toho bola zufala prve mesiace, najprv ma v nich rezalo, potom nic, mala som ich ako placky ani na zimu nereagovali a teraz je to super. mne hned doktor hovoril, ze vsetko bude v normale aj ked mi bradavky orezaval, lebo som z toho mala zmiesane pocity, ale ja som nemala na vyber, ved sa pozri ako skoncili moje prsia po 5 tyzdnovom kojeni, HROZA :-)

Cheri39

martinka54, ešte som zabudla dodať, že ona má silikóny už 6 rokov, takže už asi nie je šanca, že by sa jej tá citlivosť vrátila... a tiež je z toho sklamaná