Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zasuvka

Adelaide,
nedá mi nezareagovať,mám jazvy od toho slávneho dr.Tršku okolo dvorca a poviem ti,že všetky kamáratky čo ich doteraz videli neverili,pridám aj foto do galerky,kámoška čo sa vrtátila zo španielska mi poedala,že videla kočku čo ju robili v španielsku tiež okolo dvorca a že sa jej jazvy roztiahli a boli strašné,keď videla moje nechápala.

Keď som bola na kontrolu u dr.Tršku po 6 týždňoch tak som mu ďakovala,že sa nedal odo mňa ukecať na iný spôsob vloženia implošov.Mala som s toho strach,ale je to najmenej vidite%lné žiadne jazvy ani pod prsom ani pod pazuchou.

inngridka

Adelaide
no kazdej vyhovuje ine, ja by som sa zase bale ze v lete v tielku to bude vidno pod tou pazuchou. Neboj sa ze 98 bude vela :) inak velkost mam az D a ked mam sveter ani nevidno ze mam velke prsia.

Cheri39

určite zuzi a aspoň si vyskúšal, aké to máš ty na materskej, že to veru nie je dovolenka, inak, je super, ak sa žena môže na muža takto spoľahnúť, nie všade je to tak, a samozrejme, že si potom zaslúži aj sladkú odmenu :-)

zuzkas

tak to máš cheri dobre podelené:-)u nás bolo všetko na manželovi,tak sa už tešil do roboty,lebo variť,prať,vysávať,nakupovať,malého prebalovať...no mal toho dosť a to aj koláče piekol a prvý krát v živote robil knedlu a vydarila sa! :-).malého mi bolo lúto,lebo on bol pred mesiacom operovaný a teraz bol taký umrnčaný,stále mi chcel ísť na ruky a nemohol:-(ja som ho ani nakrmiť nevedela lebo za ním treba behať,prebaliť som tiež nevedela,lebo sa krúti,okúpať zas len muž,lebo je ťažký...no zvládli sme to a som rada,že to manželovi aspoň po inej stránke vynahradím keď už budem úúúplne fit:-))takže hádam mu tá námaha stála zato:-)

bellinka

Baby ,

na tych fotkach to vyzera ze su bomby ale len ked su fotene z blizka, preto treba fotit celu postavu a hned to inak ukaze a nemam ich vobec velikanske , pretoze ja mam teraz cez prsia len presne 90cm a pod mam 75cm a co som citala tu tak niektore dievcata s mensimi impl.maju viac cez prsia :))

pred op som mala pod tiez 75cm a cez prsia 81cm

mam 175cm a vahu 53kg

je tazke povedaaat co vam vznikne po op na hrudi :))

Cheri39

inak zuzka, aj všetky ostatné, obdivujem vás, ako to zvládate s tými malými deťuškami... a zvlášť teraz, keď už viem, ako sa človek cíti po opke... klobúk dolu, fakt...myslím, že to máte oveľa ťažšie, lebo taký drobec potrebuje hlavne mamu a potrebuje sa túliť a mojkať a s tými bolesťami, neviem si to predstaviť...

tinda

adelaide ja som len reagovala na tvoj príspevok a vyjadrila svoj názor,ved koniec koncov sme na diskusnom fore,ja mam tiež rez pod prsom a citlivosť mam až prehnanú a ako písala martinka niekomu trvá dlhšie pokial sa vráti,ale súhlasim určite by mi chýbala keby sa uplne vytratí

Cheri39

zuzi, my máme polohovateľné rošty na diaľkové, takže to mám bez problémov, , ja som po nich ani veľmi netúžila, skôr muž a teraz vďakabohu, že ich kúpil :-), a zatiaľ je to o.k., muž nakupuje, mama navarí a povysávať bude musieť dcéra, inak ale v pohode nakladám do pračky a prekladám do suš., samozrejme nepreháňam to, len opatrne, keď sa cítim unavená, odpočívam...

zuzkas

cheri čo dcéra pomáha ti?a vieš si sama sadnúť keď ležíš na posteli?lebo ja som prvé noci spala v detskej kvoli hafanovi,aby ma v noci nepošlapal a mužovi som volala na mobil aby ma prišiel posadiť:-))