Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bon bony

zuzka tiez ahoj:)) a este nieco:D ty si nosila ten stahovaci pas? ak ano,tak ako dlho?co ti povedal na stichoch,ako je to s podprsenkami?

dufam ze ten pas uz dlho nebudem nosit,v obleceni je to vyrazne,aj ked zatial som v pyzame,ale nemozem nikam ist

zuzkas

bon bony vo štvrtok bude 3týždne po,takže 19 dní som.no,imploše mám rovnaké,ale na jednej strane mám vypuklú hrudnú kosť,takže tá tlačí implantát trošku viac von.vlastne aj na základe to bolo vidno,že mi to dávalo aj bradavku do boku a teraz tiež trošku,ale ja som s tým rátala a aj dr.ma nato upozornil ešte na konzultačke.

bon bony

zuzka super!!kolko si prosim ta po opke? viem ze som sa uz mozno pytala,ale mam v tom chaoz:))asi tak 15-20 dni?
ja dufam ze to bude u mna tiez opuchom,nie je to nejak vyrazne,len ked sa zadivam.
ja mam jeden implos vacsi a druhy mensi preto dufam ze to bude ok.Ty ked si mala rovnake implose aj zaklad,tam podla mna nehrozi riziko ze bude jedno vacsie a druhe mensie. Inak sa tesim na foto tvoje,ze aka zmena,tak ked sa bude dat sa ofot:)

zuzkas

bon bony aj mne sa zdalo jedno o dosť väčšie a nižšie na začiatku a teraz sú už rovnaké,takže to je asi tým opuchom.

zuzkas

bon bony ahoj:-)nemám už vôbec bolesti,ani pálenie,ani tlak.už necítim vôbec že som po nejakej operácii.ani jazvy nebolia,tie ma trošku rezali zo začiatku asi aj z tej podprdy.už som úplne ok a mám ich aj dosť mäkučké.

bon bony

cheri vidim ze to zvladas fajn,tak super:)mne asi po tretom dni ten najvacsi tlak ustupil,teraz je uz slabsi.
ja som sa dvihala sama, zapojila som brucho,ruky v kolenach zohnute a dalo sa to,teraz uz pohoda,len ked sa prekrvia prsia je to trochu paliva bolest ale trva chvilku!
nech uz je aspon po stichoch jaj :D tesim sa na to ze sa cela budem moct osprchovat

zuzka ty uz nemas ziadne bolesti vobec?

clang ahoj,ano to som si vsimla tu ranku, ja som myslela ze to je alergia na leukoplast co isiel cez ranu. preco si si to trochu neuvolnila ked ta to tak tlacilo?chuda,ale uz to mas zahojene asi ze?
no je to sranda ako sa tie prsia usadzaju pomalicky a hladaju si tie implose svoje miesto,super ze sa ti to vyrovnalo.Ono asi v tej retro je to bud pravdive a vidno kazdu minimalnu odchylku alebo je to naopak nejak skreslene tym ze mozno zalezi ako sa oblecie,kde su tie svy,tie mozu skreslit,neviem, to su take moje dohady:)) dolezite je ze nemas v podprsenke rozdiel!
Mne sa zda ze mam to kde mi dal viac ml /400/ tiez vacsie ako kde mam menej /370/, tak dufam ze je to tym opuchom. to az ked som si ich zacala obzerat a pozorovat som si to vsimla, ja dufam ze to odpuchne.ked si pisala ze dr. ti vravel ze viac ml aj dlhsie odpuchava tak ma to potesilo :D dufam ze budu rovnake,hned po opke na preveze boli myslim rovnake,to bolo take rychle pozretie..

Baby co ste mali po opke a jedno odpuchalo rychlejsie, nebali ste sa ze to nebude opuchom, ale ze vam to tak ostane? teraz mam obavy z tohoto ehh -)) vzdy sa cosi najde sakra :D
no ja dufam ze to bude ok!

zasuvka

Tinda
mali sme ísť spolu na opku,potom si to zrušila,
A ku komu ideš nakoniec a koľko si dávaš ml? Nečitala som strany späť tak neviem.
Inak s dr.Trškom aj s klinikou maximálna spokojnosť.