Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

Bon bony
no mna to rezalo nejak cele, tak ja ze ta podrda je tesna, lebo pod nou som mala este leukoplast, to ma svrbelo a nevedela som to identifikovat, ze to je ten pas. s tym som si ja nechcela hybat vobec. az potom dr pozeral na tych stichoch.
noo ja co si tak matne pamatam z prevezov tak boli rovnake, ale to boli este spuchnute uplne. potom az po nejakych par dnoch sa to zacalo menit cele mozno po 3. a to som si zacala vsimat ze v podprde ma kazde iny tvar. a napriklad aj teraz mam pocit, ze to kde mi dal viac mam v tej retro podprde vacsie. ale neviem ci su to len moje halusky alebo je tak. lebo ked sa doma pytam, uz vsetci su zo mna nervozni ze su dobre a rovnake. tak ako neviem, ale ja to furt vidim..
ano to ze mas jedno trosku viac opuchnute je normalne. neboj nic :)), bude to dobre. a tebe dr povedal, ze aky rozdiel nakoniec budes mat medzi nimi?? lebo mne povedal, ze 6mm ze proste uuuplne na vlas rovnake nebudu. ale tak co je to 6mm, ked predtym to bolo 100ml..

bon bony

inn, lolo ferrari? :DD ved kebyze chces vacsie aj pod svetrom, das normalnu push up a je to. nie tu s maximalnym efektom,asi viem ake myslis. to je fajn ze ked clovek chce aby mal nenapadne tak bude mat nenapadne prsia a ked chce vacsie,budu vacsie:)

inngridka

Bonyyy
skusala som si jednu ze maxi push up a to bol uz doslova humus pod trickom :DD prsnik vacsi ako hlava... Tak nakoniec som rada ze pod svetrom su "male"

bon bony

zuzka na fotkach ti tu kost nevidno,ani pred opkou ani po,takze to je zrejme nebadane. A prsia a bradavky mas podla mna na foto rovnake,takze si to vidis asi hlavne ty:) ja mam tiez kost vypuklejsiu na pravej strane ,ale celu tu pravu stranu som mala trochu akoby vyssie kvoli nej,takze tiez necakam ze budu 100%ne, pretoze to ani nejde./jeden prsik bol poklesnutejsi,cize aj bradavka,takze teraz vidim ze je to vyyyrazne lepsie samozrejme,aj ked asi detaily tam budu v odchylkach. ale uz teraz to nejde porovnat ako to bolo predtym/

zuzkas

bon bony nosila som ho a priam som ho neznášala,lebo mi to tlačilo na jazvy a bolelo ma to!do štichov som ho nosila stále a po štichoch ho nosím na noc do 3 týždňov.potom si mám kúpiť podprsenku,ktorú budem nosiť cez deň a v noci túto pooperačnú do 6 týždňov,ale už bez pásu.inak som si na ten pás už zvykla,mám ho celkom rada:-)

lola 19

ahojte kočky. Aj ja sa mám fajn, citlivosť úplne zachovalá. Aj som sa učesala. Teraz ani bolesti nemám, večer to bude asi horšie. Môj manžel povedal, že sú "malé." Malachi má už určite po..