adelaide,
ja som bola vraj hraničný typ,buď okolo dvorca alebo rez pod prsiami.Po dôkladnom pomeraní mi však navrhol cez dvorce a mňa zmrazilo.
Bola som však aj na konz.v Brne,a tiež navrhol cez dvorce.
Tesne pred opkou som však ešte zašla za lekárom aj keď to bolo 2OOkm,aby to ešte raz zvážil.Potom som bola u anesteziologičky a ona ma dosť ukľudnila,že keď to navrhol vie prečo.Bola to aj časovo náročná operácia to by vedela Lia rozprávať,čakala 2 hodiny navyše,kým ma dokončil.Bola som na operačke 3,5hodiny.Anesteziologička mi povedala,že je to doslova vyšívanie to šitie okolo dvorca.
Nemyslím si však,že je to bolestivejšie.
Baby ak Vám doktor navrhne rez dvorcom,určite to má svoje opodstatnenie.Nerobí to však každý lekár,doktor červeň mi pri konz.povedal,že sa rozhodne tesne pred či z pazuchy alebo yo spodu.Nevidela som ešte nikoho komu robil cez dvorec.V mojom prípade hrozilo,že keby mi to vložil len zospodu tak bradavky nebudú v strede,ale niekde dole.
Ale hlavne človek nesmie čakať zázrak,mám 34 rokov,odkojené 2 deti a dosť dlho takže to že teraz môžem nosiť trička trebárs aj bez podprdy je super.Nepozerám obrázky dokonalých prs,teším sa z mojich hoci nie sú dokonalé.
Som rada,že som sa na to dala,dlho som sa odhodlávala a všetkým Vám držím palce.Inak ste tu všetky báječné a nové kozy mám len vďaka Vám a Vašej podpore.
Dodali ste mi odvahu.