Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zasuvka

adelaide,
ja som bola vraj hraničný typ,buď okolo dvorca alebo rez pod prsiami.Po dôkladnom pomeraní mi však navrhol cez dvorce a mňa zmrazilo.
Bola som však aj na konz.v Brne,a tiež navrhol cez dvorce.
Tesne pred opkou som však ešte zašla za lekárom aj keď to bolo 2OOkm,aby to ešte raz zvážil.Potom som bola u anesteziologičky a ona ma dosť ukľudnila,že keď to navrhol vie prečo.Bola to aj časovo náročná operácia to by vedela Lia rozprávať,čakala 2 hodiny navyše,kým ma dokončil.Bola som na operačke 3,5hodiny.Anesteziologička mi povedala,že je to doslova vyšívanie to šitie okolo dvorca.
Nemyslím si však,že je to bolestivejšie.
Baby ak Vám doktor navrhne rez dvorcom,určite to má svoje opodstatnenie.Nerobí to však každý lekár,doktor červeň mi pri konz.povedal,že sa rozhodne tesne pred či z pazuchy alebo yo spodu.Nevidela som ešte nikoho komu robil cez dvorec.V mojom prípade hrozilo,že keby mi to vložil len zospodu tak bradavky nebudú v strede,ale niekde dole.
Ale hlavne človek nesmie čakať zázrak,mám 34 rokov,odkojené 2 deti a dosť dlho takže to že teraz môžem nosiť trička trebárs aj bez podprdy je super.Nepozerám obrázky dokonalých prs,teším sa z mojich hoci nie sú dokonalé.
Som rada,že som sa na to dala,dlho som sa odhodlávala a všetkým Vám držím palce.Inak ste tu všetky báječné a nové kozy mám len vďaka Vám a Vašej podpore.
Dodali ste mi odvahu.

Lia86

Adelaide,

doktor Trška navrhuje resp. robí rez bradavkou len v prípade, že treba urobiť korekciu, ak sú prská vyťahané, je to najlepšia alternatíva upraviť žľazu a tkanivo bez toho, aby si mala kotvu(rez). A ak by ti dal silikóny bez toho, aby ti upravil vyťahané prská, tak by to vyzeralo otrasne. I keď aj pre mňa to znie odstrašujúco...:)

martinka54

adelaide
ty hovoris masaker a ja: lepsie okolo dvorca ako kotva alebo single care. niekto ako ja, nemala som vela moznosti a tato bola najlepsia kvoli jazvam :-)

tinda

ahoj zasuvka,hej mali sme íst spolu:)ja som bola 25.10. samozrejme u Tršku:),akurat dnes som bola na štichy,mám 405ml a ty?a presne ako píšeš som max.spokojná

adelaide

LOLA horzne rad by som videla tvoje fotooo.neobetujes sa pre naaas?
ved ta len manzel cvakne a posles to na mail livke

INAK dakujeme livi ze stale updatujes galeriu..diiiki

adelaide

ahojte
zasuvka to sa velmi tesim ze mas krasne jazvy. a este k tommu okolo dvorca. baby vobec som nechcela nic zle..a inak..by som si hlavu asi aj strcila do piesku..lebo na 100% som si neni ista ci tu babu moju operoval trska alebo siska..teraz som zostala zneistena..cize som si dovolila takyto mozno "splech"..a ani som si neni stopro ista..takze lsava trskovi a nech len robi pekne prsia aj nadalej
a zaujima ma preco navrhuje cez dvorec? preco..hm...zaujimave..men to pripada ako masaker takze klobuk dole za odvahu
no a co este..

LOLA ze maleee ? neblazni :o))) budu super..vystupia ti ako tej holke Ska..pozri fotky..

a ingridka takze 60kg..no to je ine kafe..to je skoro o 10 menej..ako ja

zuzka super ze uz si na tom takto dobre..a presne ako cheri pise..no ukaazkovy manzel..bud rada ze ho mas..mne pomozu asi skor nasi, pri 3 malych detoch je to aj na 3 dospelych dost.. a nechce sa mi verit ze uz je to 3 tyzdne co si po !! ja stale ze tak 10 dni...uf leti to..uz nech je moj koniec januara..

clang

Lola19
350ml sa mu zdaju male??? ale to len v tej podrde pooperacnej nie?? lebo mne tak tiez hovoril frajer a ja som mala nulovy zaklad, ze su nejake cudne. a ked som si potom doma skusala stare podprsenky a ukazala sa v nich tak sa nevedel vinadivat :DDD
takze neboj nic, budu dobre urcite. este je veelmi skoro hovorit, uvidis ze budes spokojna. to by si mala mat take trojky??