Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

adelaide
tak na rychlo, bola som na korekcii+implose, mala som po opke krasne prska a zrazu ten lavy sa mi nejako nezdal aj mama si vsimla, ze ho mam iny, tak som to riesila s doktorom a sa zistilo, ze mi povolila koza od dvorca smerom nadol o 2cm. ja som chudla az potom a nic sa nestalo, ostali uz take. nedrzala som ziadne drasticke diety, ale makala v posilke a obmedzila trochu stravu

adelaide

lola jasneee adelaide812@gmail.com

zasuvka super prispevok. dakujem za vysvetlenie a aj lii..cize vy dve ste sa stretli a spoznali tam na operacii??

a este martinka preco na reopku...a konecne tema chudnutie martinka zasuvka..cize po operacii sa moze schudnut? cca 5 kg..nic drasticke..pomalinky pozvolna...nemoze sa nic stat?..

zasuvka

Lia86,
máš tento týždeň telefón t-mobile?
Každý deň sa chystám,že ti zavolám a nikdy to nestihnem do 18 hodiny,vždy som ešte v práci.Neviem čo na noc.Ešte stále tú podprdu nosíš na noc? Zabudla som sa na to spýtať doktora.

martinka54

zasuvka
tak mohla by si poslat aspon mne na mail, ked ho este mas. mne je jedno ci chces schudnut, ale som zvedava co ti tam pan doktor vykuzlil

martinka54

zasuvka
nemas zaco, mna tu tiez baby vyprevadzali k trskovi a som rada, ze som si vybrala prave neho a ani nelutujem, ze idem na reopku, lebo aj tak mam zazrak na hrudi oproti tomu co som mala

zasuvka

martinka54
jasné,že pošlem fotky,len chcem trochu schudnúť,začínam cvičt tak dúfam,že to pôjde.
Inak tebe ďakujem obzvlášť za podporu.