Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Martinka54,

Co to ta lokalka znamena, to ti len opicha injekciami na umrtvenie a bude ti to rezat? To by si akoze nemala nic citit?

martinka54

baby tak je to tak ako som si myslela, pokial to bude v lokalke, tak je to zdarma. ak do celkovej tak si musim zaplatit narkozu. mam dopoobedia cas si to rozmysliet a hned mi da aj termin. co si o tom myslite? ja sa tej lokalke hrozne bojim

malachi

ahojte tak som doma,uplne v pohode skoro ziadna bolest len tymi 8stranami co ste medzitym popisali ste ma utrapili viac ako cele operacia :) takze tie co mate pred fakt vobec sa nebojte ja som plne pohybliva vsetko zvladam a vstekym dakujem ze ste na mna mysleli :)

martinka54

adelaide
neschudla som moc asi 4-5 kg. doktor sa moc k tomu nevyjdroval, ale pochopila som to tak, ze ta koza po kojeni nevydrzala. nemala by som platit nic, zakrok by mal byt v lokalke a to sa bojim, tak by som to dala do celkovej. mozno len tu celkovu zaplatime, uvidime, doktor povedal, ze chce, aby som to mala zdarma a hlavne bola spokojna

Lia86

Zasuvka,

Inak aj mna by moc potesili tvoje fotecky, posli ked tak aspon na moj sukromny mail, som moooc zvedava na tvoje prska ako ti ich dr urobil a ako sa ti formuju:))

Lia86

Zasuvka,

Tento tyzden nemam T-Mobile, ale frajer ma, ak by sa mu nahodou podarilo prist z prace pred siestou, brnknem ti a pokecame. Ja tu retro podprdu este nosim na noc, a niekedy aj cez den ked som doma. Teraz mi je dost pohodlna, co sa nedalo povedat po opke, ved pamatas:)))

Adelaide,

My sme sa so Zasuvkou spoznali v SNOPe, obe sme boli operovane v ten isty den aj sme dva dni spolu lezali na izbe a ochkali:))) No s tym sitim okolo dvorcov, veru ja som mala prist na 11-tu a na salu som isla az o pol druhej, co sa dr hral Zasuvke s tym sitim, aj sestricky vraveli, ze dr si dava moc zalezat.

adelaide

martinkaa kolko si schudla, pamates si to..zda ze dost..tie ruky mas vyraznechudsie..ti to svedci viac tak..
no maria pozerala som aj ja tie fotky na tej stranke a teda fakt ze velmi vydarene hadam vsetky!