Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kozicka

zuzkas

vdaka za link na tu stranku s velkostami, potrebovala som si spravit predstavu. Sranda inak ako to na kazdom vypali inak. Rovnaka velkost, podobny zaklad a prsia kazda uplne ine. Ake si si ty davala? Uz si nepamatam.

Cheri39

martinka54, ja už mám za sebou pár zákrokov v lokálke, bolesť vôbec necítiš, len cítiš, že ti niečo robia, len tie injekcie na umŕtvenie sú nepríjemné ...

Cheri39

malachi ahoj a vitaj medzi nami, čo máme po... aj si si videla prsia? aké sú? super, že nemáš bolesti, ani ja veľmi nie, len stále cítim ten tlak na hrudi, najviac, keď dlhšie ležím... inak, najväčší problém som mala s anestézou, bolo mi zle a dlho mi trvalo, kým ju telo odbúralo, ešte včera som bola trochu mimo...

lola, a ty ako? máš bolesti? ako si spala?

lola 19

malachi, gratulujéém. To je super, že nemáš bolesti. Mne zas je horšie ako včera, stale rozmýšlam, že či si dám to tramabene alebo nie. Lebo raz v živote som si ho dala, ale tabletku a bolo mi strašne zle! Tak neviem, či mám riskovať..

martinka54

baby tak jedna sa len o povrchove upravy, odoberanie vrchnej koze. ono by to nemalo boliet, len to opichavanie, ale ja mam strach z toho, ze budem pri plnom vedomi. rodila som cisarsky so spinalom a bol to najhorsi zazitok v mojom zivote

zasuvka

Martinka,
ja by som šla do lokálky,veď predsa keby to bol problém z medic.hľadiska tak ti to tak neurobí.
Veď teraz kde čo operujú len v lokálke.Skôr je to na tvojej psychike či to zvládneš.Určite to neni nič svetaborné keď ti to urobí v lokálke zbytočne budeš telo trápiť anestézou.
Ja by som šla určite len do lokálky,a nie kôli peniazom.Uvidíš,že to tak nakoniec urobíš aj ty,len si to musíš upratať v hlave.
Držím palce a kedy máš termín?