Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

maria aaaano viem ze ty tiez 400..ozaj a ako ti to navrhoval..alebo ja tebe cheri.lebo zas takto s odstupom nepovedal jednoznacne ze 400 a ani inak!!ale hovoril od 350 do 400 by dal..a potom si tak nahlas rozmyslal co by bolo najlepsie..a ja som ho aj ukecala trochu na 400 lebo viem ze mooozem ze sa to strati...a podprda pooperacna je 80C...medzi 375 a 400 je rozdiel len v tej baaaze, v tom okruhlom zaklade..tusim 375 je 11,7cm..a 400 ml je 12.2 cm..obe suu vysoke 4.9cm..cize logicky mi vychadza ze 400 vyplni viac hrudnik aj do stran ..aj k sebe..aj hore aj dolu..vsak?

adelaide

maria-400, okruhle vysoky profil

martinka- ja tiez by som volila lokalnu..ta celkoiva nie je pre organizmus ziadna sranda..ved vidis aj cheri pisala..

malachi: vitaaaaaj tak uzasne takto to ty zvladas? tak to je radost..a verim ze vysportovanemu telu sa to lahsie znasa ako takemu nic nerobiacemu...

LIA tak takto..no super..tak ste sa skamosili...

baby ja uz len 2 a pol mesiaca !
co to je oproti tym piatim ako to bolo v auguste po konzultacii ..hehe

malachi

lola cheri dakujem :)
ja som uplne v pohode,iba vcera v noci som dostala proti bolesti ale asi by som ani nepotrebovala.na spanie mi nic nebolo treba ja som zaspala este aj za tych 3min co ma posadili a sli po jedlo a ja uz medzi tym zase hlava zvesena :D
ale dnes uplne v pohode aj by som robila kadeco ale len lezim kukam filmy,citam pre istotu.ani so vstavanim nemam problem vobec(ha uz viem naco mi boli tie treningy v posilke :)videla som na preveze, su rovnake (haha zaklad)bradavky na svojom mieste a este si pockam ako sa usadia..hadam pojdu trochu blizsie k sebe ak nie tak aj tak dobre..haa KONECNE MAM KOZYY :)
lola skus si dat len polovicnu davku tych kvapiek a nieco lahke predtym zjedz