Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

adelaide, platila som 790 eur za impl. a sťahujúcu podprdu a 1388,60 za opku, nič navyše... lola takisto, sestrička prišla s dokladmi za nami na izbu...
čiže tak isto, ako aj tebe vyšlo...

maria1113

adelaide, áno mali by byť pri sebe, mne sa to tak aj páči. Ja som to viac menej nechala na neho,povedal, že 350 a aj 400, čo ma prekvapilo, lebo sa mi to zdalo veľa. Nakoniec povedal, že lepšie bude 400, budú viac pri sebe.

Cheri39

adelaide, mne povedal najskôr 375, potom, že aj 400 môže byť, a vlastne som si ich objednávala až týždeň pred opkou, takže máš ešte dosť času na rozhodovanie, ale myslím, že tých 400 môžeš...

baby, dokedy ste cítili ten tlak na hrudi? a kedy začnú prská odpúchať?

adelaide

myslela somm vysoky profil jasne. so to pozerala v katalogu..
a malachi tebe kto robil?
inak baby u cervena okruhle neviem niekto spominal sumu 2060 komplet...mmne to vychadza az 2178,90( uz som priratala 5Oeur navyse v pezinku za narkozu vraj..nejaku inu vraj maju)..cize ako je to mozneee? a ozaj cheri lola platili ste v hotovosti na recepcii v IEM? a kolko presne..obe rovnako? a neviem ci to sem patri..ale davali ste aj doktorovi okrem tej sumy nieco navyse?
On inak si za tuto dalsiu konzultaciu kludne mohol odomna opat vypytat a aj som to cakala..ale absolutne..On je v tomto vyborny..fakt klobuk dolu.este mi povedal ze kludne sa mozme stretnut este raz :o)