Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

maria toto ? adam.cas.sk ale nevidim v tej podrpde nic. je to z 30.10 clanok..no kaslat na to
no cheri spravny pristup :o) hlucha slepa..pocka ta to, neutecie..pockaj o tyzden uz uvidis co dokazes

Cheri39

adelaide, veru ti nezávidím, ale zvládneš to, pokiaľ ti bude mať kto pomôcť, držím palce... a šetriť sa naozaj treba, nie je to sranda, šľak ma ide trafiť, keď je okolo mňa neporiadok, ale robím sa slepá, veď mi to neutečie, porobím, keď budem môcť...

maria1113

adelaide, to bolo ešte niekedy minulý týždeň, skús to pozrieť niekde v histórii cas.sk medzi prominentami, tam niekde. Bolo jej tam vidno jazvy a to mala podprsenku na sebe ešte.

adelaide

maria a kde si to videla?? ved ja ze neni kde to pozriet tej baluchovej. ona sa niekde vyzliekala?
cheri tak zvladas to vyborne..no uz mas velke decka da sa to ze..u nas to bude asi divocina..ale tiez sa budem setrit
lOLA ako to zvladas s malickou?? co o na na to, lepitko male ? :o)))))

Cheri39

malachi, koľko si si dala? nechce sa mi to hľadať ... ja 400, a tú podprdu 75C mám úplne vyplnenú, bradavky sú rovno aj prsia vyzerajú rovnako, dúfam, že tak aj zostanú, len by vraj mali ísť viac k sebe, oproti tomu ako sú teraz, tak uvidíme...
inak, bolesti nemám, ani som si od nedele nič nedala, len ten tlak...
a mám šetriaci režim :-), nechcem zbytočne riskovať... kedy ideš na štichy?

maria1113

baby, videla ste niektorá jazvy tej B.Balúchovej, ja som to minule pozerala na cas.sk, no je to otras, to ich má akosi nízko pod prsníkom, vôbec sa mi to nepáči, ako to má spravené.

malachi

lenka dakujem ;)
maria no urcite hned ako bude mozne tak poslem
adelaide to ti prebehne ako nic ja som tiez cakala od maja (zatial poctivo posiluj brusko aby ti potom pomahalo :)inak som tiez cervenova robota a vyslo ma to 2200e cca lebo tam nieco zdrazelo ked som platila cash ale neviem ci op.alebo lozko alebo co
cheri ja pocitujem len velmi slaby tlak ale asi to bude tym ze som mala len male implantaty- priatel aj tak povedal wau tie su velke :D