Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

cheri to pritom posadení po dlhom ležaní som mala tak do 10dní asi a ten tlak-myslíš že keď chceš zakašlať alebo kýchnuť čo bolí,tak to asi 6-7dní potom už bolo lepšie.ja som mala na začiatku dosť opuchnuté,mala som plnú podprdu pomaly mi aj trčali:-) a neviem tiež tak do 8-10dní možno tak odpúchali ako mysl´m ten veľký opuch a keď som šla na štichy na 13 deň tak už opuchnuté nevyzerali byť.už sa mi zdajú aj dosť mäkké,aj sa teda o dosť zmenšili:-)

Cheri39

ahoj zuzi, tak ty už nakupuješ podprdy? aj ja už chcem ...
prosím ťa, dokedy si cítila ten tlak na hrudi? a kedy prská odpuchnú?

Cheri39

kks, kto jej to robil?
inak na omlazení mala jedna takéto jazvy, len ich mala ešte asi o 2 cm nižšie, otras...

zuzkas

čaute baby:-)celé poobedie mi nešlo zapnúť fórum:-(v prvom rade chcem zagratulovať malachi že to máš úspešne za sebou!:-)čo priateľ a čo ty si spokojná?že sa pýtam..určite,však?!:-)kozicka,mám 350ml,gulaté, vysoký profil eurosilikony.
inak baby dnes som si bola kupovať podprsenku,no to vám poviem že to bol zaberák.najprv bol dosť trapas keď som nevedela aké číslo si pýtať a potom všetko mi bolo malé.pobehala som celé mesto a keď som si skúšala nejakú 30tu možno,tak konečne sadla.je to 70C,ale je taká elastická,takže je to medzi C a D.takže mám aspoň jednu zatial a keď dostanú tovar,tak pôjdem znova kuk.v tescu majú dobré,ale všetko mali teraz len malé čísla.
tú stranku čo som dávala,tak som tiež pozerala,že niektoré baby nemali žiadne prsia a urobili im také peknučké že to ani nieje vidno že sú silikóny.ale našla som tám aj pár otrasných výsledkov-priam nepodarkov.

Cheri39

adelaide, ten článok nájdeš, keď si otvoríš lesk.cas.sk, tam choď do archívu Evy a v čísle 02/2010 je ten rozhovor s červeňom - inak prečítala som si ho znovu, je dobrý...

adelaide

Tak citam ze modelka Ivana Kicikoleva si dala urobit prsia tam kde cifrova a ze pozdravuje p. doktora do BB. :o)) jeej sranda.. je to na adam.sk
ozaj baby cerven mal clanok v dvoch casopisoch..jeden som citalam len neviem uz nazov casaku..niekde na nete....a druhy tusim vo februarovej EMME som necitala..neviem ako sa k tomu dostat.neviete co myslim?