Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bon bony

cheri ahoj,musis zatial vydrzat s nim, ked pojdes na stichy,tak doktor ti povie,to je dost individualne.
mne trosku povolil sam a asi aj tym ze mi trochen odpuchli uz prsia, tak je to s nim uz v pohode.
Inak si sa pytala na tie tlaky, ja som po opke 7my den a tie uplne povolili, uz ani ked dlhsie lezim a si sadnem tak ma v nich nepali,ustupuje vsetko zle pomalicky:))

bon bony

clang ahoj, ak mas ten o nieco vacsi kde ti daval viac ml a vidis si to len ty,tak to musi byt minimalny rozdiel...
ale hlavne ze v podprs. nemas ziadny rozdiel!
a uvidis ked sa ti usadia ze ako to vypali vsetko, uz aby to bolo co?:)
no a tych 6mm rozdiel to si ako myslela presne myslis 6ml rozdiel medzi prsiami? vsak to je nebadatelny objem:)
Mne ziadne presne cislo nevravel,len ze treba byt tiez realista. viem ze ked som nemala rovnaky zaklad a este aj ten hrudnik atypicky ze dokonale nebudu moct byt.
som tiez zvedava ako sa budu menit a vyvijat ked sa budu usadzat, aj ako budu vypadat v normalnej podprd.!
15.11 mam stichy tak som zvedava co mi na ne doktor povie.

---------------------------------

malachi vitaj doma!! ty si tusim ani nikde nebola :D :D super ze to takto zvladas, tak sa pekne hoj. Uz sa niekto pytal, ako sa ti pacili rano na preveze? a velkost?

maria1113

aj ja som čítala, že to mala opku zdarma od Playboy, mala pre nich fotiť, tú jazvu má ozaj škaredú. Ona mala aj problémy s hojením, ale aj tak tie jazvy má moc nízko

Florida

ja som si zo zaciatku kupovala take sportovky bez kostice, dali sa kupit aj pekne :-) a neskor potom som si kupila taku pevnejsiu s kosticou ale bez vystuzi to si stale take vyberam a inak tie vystuze su nam na zaciatok aj tak uplne zbytocne :-) kedze ich mame pekne akoby sme vystuz mali vsak ;-) nehovoriac o tom zeby isto nebolo vhodne si ich niecim podvihovat ked sa este tvaruju same take experimenty budeme robit mozno neskor ked si z trojok budeme chciet urobit stvorky :D aky rozdiel pred tym som si z jednotiek robila dvojky :D a to som si tam musela dat kolko vypchavok :D vypchavkam uz ale odzvonilo chvalabohu :-p

Florida

na margot podprseniek ja som si kupila taku pevnu ale bez pushup efektu nevystuzenu je ich strasne vela krasnych ze si neviem vybrat :-)

a kto robil tej baluchovej tie prsia ? ja som sa prave toho to obavala ze ta jazva nebude v poprsnej ryhe ako ma byt nakolko som prsnu ryhu skoro ani nemala

Cheri39

zuzi, ja mám tiež plnú tú podprdu, uvidím, ako sa usadia...
a podprdu si si akú kúpila, vystuženú?
a skúšala si si aj nevystužené? a na dotyk ťa prská ešte bolia?