Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

inak baby, ja som sa pýtala sestričky, že čo ak budem mať menzes, lebo mi to vychádzalo tak natesno (ale stihla som :-)) a povedala, že kvôli tomu ma domov určite nepošlú, len je to potom nepríjemnejšie kvôli hygiene a asi aj
bolestivejšie.
inak, myslím si, že ak jednorazovo kvôli opke užijete hocičo hormonálne, nie je to nič hrozné...

zuzkas

maria ale veď to sa dá myslím aj bez predpisu.ja som si to tiež zisťovala ešte v septembri a mám taký pocit.spýtaj sa v lekárni...,ale ja som rada že som dostala menz.až 8 deň po opke takže som už vedela sa sama obriadiť a nemala som dvojité bolesti.

zuzkas

cheri to sa aj mne rolovalo.podľa mňa to radšej nechaj tak ako to máš.mne tam aj ten silon trčal a pichal ma.

maria1113

No to by aj mňa zaujímalo, lebo, keď som to povedala gynekologičke, že ho budem možno potrebovať, ona ani počuť, že ona sa bojí, lebo to obsahuje hormóny, že ona mi to nedá. Tak neviem, ako si poradím, ak ho budem potrebovať. Ako sa to vlastne užíva, ako dlho pred menštruáciou?

Cheri39

a ešte tie gázy, ako mám prelepené jazvy, sa mi tak nejako zrolovali a jazvy mi potom vidno, môžem si ich vymeniť za čisté a nanovo prelepiť?

bon bony

maria ahoj, fotecky budu po stichoch :)) nemam sa zatial rozopinat tak to chcem dodrzat sa bojim ze si ich dam nejak inac:D tiez som veelmi zvedava na ne, urcite potom poslem

zuzkas

cheri ono je to asi individualne s tým pásom.ja som ho nosila do štichov non-stop a teraz ho mám nosiť do 3 týždňov len na noc.aj mne strašne vadil,ateraz už som si zvykla-nosila by som ho aj cez deň:-)mne strašne rezal jazvy:-(a niekto tu písal myslím že clang,že ho mala nosiť len do štichov-takže uvidíš ako sa rozhodne pán dr:-)

maria1113

adelaide, daj si do google "balúchová" a na druhej strane je článok "balúchovej nedostatky, jazva a faldíky", mrkni a ohodnoť