Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

cheri dakujem..perfektny clanok
florida diki za fotku. uuuuf strasneeee tie jazvy....aach taketo faux pas...co jej to aspon nezapudrovali...ved to ma uuuplne mimo prsa..
no baby vy mate uz ine starosti..pas a tlaci..leukoplast sa odlepuje...silon ma pichaaa.. :o)
aj ja chceeeeeeeeem :o)
a cocacola ma ktoru novu fotku? sa mi zda ze vsetky poznam.

bon bony

maria ano, lavy gulaty 400ml a pravy anatom 370ml. Ten pravy som mala povisnutejsi tak preto anatom a mensi kvoli hrudnej kosti co mam vypuklejsiu na pravej strane. som zvedava ako to ukaze....

bon bony

"Ja by som moc chcela aby boli tip top uplne rovnake,ked to proste nejde no..:)"

toto som myslela tak, ze je nemozne u mna chciet aby boli dokonale, ked to nie je mozne.

aby sa to zle nechapalo :))

korin

lenkea:velakrat som uzivala Noretistheron a ziadne problemy som nemala.Ja ho uzivam ked idem k moru a ma prist mrska ale ty sa radsej opytaj lekara lebo predsa len opka je opka.Drzim palce.

bon bony

clang, ja viem ze ich mas v galerke, fakt nevidno ziaden rozdiel v podprsenke,su velmi pekne!
neboj s tymi bradavkami ti to poriesi urcite,nenecha ti to tak.
Ja som mala povodne jednu bradavku tiez nizsie,teraz budem mat o cosi tiez, ale o menej,zrejme rovnako tiez nebudu.
ale oproti povodu je to neporovnatelne si myslim!
neviem kto to napisal, alebo bolo to pekne,ze netreba sledovat tie naj prsia a lutovat ze take nemame,ale treba sa divat ake sme mali predtym a tesit sa z tychto aj ked mozno nie su dokonale. Ja by som moc chcela aby boli tip top uplne rovnake,ked to proste nejde no..:)

maria1113

zuzkas, tak to ti dobre vyšiel ten menzes, ale ja sa na to spoliehať nemôžem, teraz mi chodí pravidelne, ale stačí nejaký stres, alebo niečo iné a už je to nanič

clang

Bon bony
noo hej tak mi dr povedal, ze budem mat rozdiel medzi nimi. inak mam foto v galerke aj v podprde a nie je vidno fakt nic. takze to som uplne stastna. jedine, co ma trapi su tie bradavky. inak sa citim uplne ok, nic ma neboli uplne super vsetko, az na tie bradavky.. :/

ale uvidis, budu krasne tvoje urcite. strasne sa uz tesim na foto. tak do stichov vydrz, aj ked je to otrasne nic nevediet spravit..

malachiiiii
no ahoj :)). jak uz vypisujes, zlata. takze sa dobre citis? som rada, ze ti je ok. tesim potom na fotky.