Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

čaute baby.
ahoj cheri,to spanie na chcrbte je fakt katastrofa.mne trpli nohy,dokonca ma bolela zlatá žila.už asi 3 noci spím na boku.asi by som nemala,ale proste sa v noci zobudím a som tak,takže zabrániť tomu neviem.neboj keď už si po,tak ti to bude rýchlo ubiehať!za chvílku prejdu tlaky,vytiahnu sa stehy,potom nakúpiš nové podprdy a za chvílu ani nebudeš vedieť že si niekde bola a že niečo bolelo,alebo zavadzalo:-)najhoršie sú tie prvé dni,keď všetko tlačí,zavadzia,svrbí...

clang

Bon bony
ano ano urcite ze hej. s tym uplne suhlasim, a vobec nelutujem, ze som do toho isla. ale este tie bradavky aspon trolinku nech su blizsie a som spokojna. no uvidim toho 26.11. co sa dozviem.

aaa vies ake sme my zeny, trapia nas prsia tak si ich davame spravit s pocit, ze potom budeme uz uplne spokojne. ale potom nas uz netrapia prsia ale zadok, brucho...aspon ja som v tomto fakt strasna..

a ty mas aku tu pooperacnu podprsenku?? lebo ak sa nemylim su rozdielne na anatomicke a na gulate implantaty..tak ty mas ktoru?? a ozaj ty si potom mala mat cez obvod kolko cm??

Cheri39

ahoj lola, aj ja mám tie stavy, akoby sa prská nalievali mliekom, ale len keď dlhšie ležím a potom vstanem, mňa bolí len chrbát z toho ležania na chrbte a vadí mi ten pás... tlačí ma

jáj baby, čo by som dala za to, keby som si mohla ľahnúť na brucho alebo na bok, kedy asi budeme môcť?

lola 19

ahojte baby. Mám chvíle, že mi je lepšie, ale inak nič moc. Neviem, či ste to niektorá mala, ale pociťujem taku štiplavú bolesť a mam pocit akoby mi mlieko pristupovalo, až ma v prskách strase zima, cítim ako sa stiahne sval. Je to dosť nepríjemné.Už som taká dolámaná ubolená..adelaide, neviem prečo ten mail neprešiel, ale pošlem. S dcérou je fajn, normálne mám pocit, že to chápe, že ma niečo bolí. Už aj sama povie, že bobo..

maria1113

adelaide, aj ja by som už chcela mať také starosti, inak som pozerala cocacolu, ale žiadne nové foto nevidím