Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bon bony

malachi ahoj a co sa ti nepaci na nich, tvar, umiestnenie,velkost ,ci ? neboj teraz fakt skoro sudit! urcite budu prirodzenejsie.
a super ze to tvoje telo takto berie,ale setri sa. ja uz pomaly pozabudam ze nemozem zatazovat prsne svalstvo a sem tam ma to zaboli ked cosi dvihnem,alebo sa niekde zaprem,tak musim davat vacsi bacha

aquamarine

Baby mozem sa vas spytat ako prebiehala vasa operacia?Ako ste na tom boli po prebudeni a kolko dni ste zostali v nemocnici/na klinike teda kolko noci a este by ma zaujimalo kedy vam vyberali dreny a kedy ste prvykrat po opke museli ist naspat ci uz kvoli stehom alebo prevezom vdaka:)

bon bony

clang to som zvedava aj ja co ti povie, ved potom napises. Inak ako si napravas tie bradavky? v galerke mas jednu prelepenu s tou paskou,to ma aky efekt? a s tou druhou robis nieco?

no ved jasnee,mna tiez trapi milion veci ale toto bolo na piedestali. dufam ze to vsetko dobre dopadne a budu to zasa ine veci co ma budu stvat, s nosom som tiez nespokojna, ale to zatial nechcem riesit:)))

ja mam 75C tuto stahovaciu s pasom... A pred opkou som mala 83cm cez prsia a doktor povedal ze po opke budem mat 94cm. ty ako ?

Cheri39

malachi, ja som sa zuzky pýtala, či ich má v normálnej podprde pri sebe, lebo už cez deň môže aj takú, s kosticami...a aj čo som videla baby, keď ich aj mali od seba, v norm. podprde boli pri sebe a vyzerali skvele...

Cheri39

malachi, no nám hovorili, že ten tvar, aký majú teraz v tej podprde, sa zmení, že sa vyformujú a pôjdu viac k sebe, že on dáva k sebe, koľko sa len dá... a aj v galérke vidno, ako sa babám postupne formovali, takže tento tvar by nemal byť konečný... a prečo sa ti nepáčia? inak, je super, že si v pohode, a ozaj, čo hovorí na prská priateľ? jemu sa páčia?

malachi

cheri
a ako pojdu viac k sebe?lebo moje su tiez dost od seba a aj v podprsenke ich tak mam.mam 260 vysoky profil na stichy idem v piatok.jedna jazva ma dost boli (to je asi ta strana co robi asistentka, Dr. mi o nej hovoril :D
zuzka
priatel sa strasne bal pred op. ale bol skvely aj teraz ma obskakuje aj ked mi vobec nie je treba.poslala som ti aj mail ;)
bony clang no ja sa citim ako by som nikde nebola,trochu dakedy boli,ale minimalne normalne by som aj do skoly a do roboty sla...ale sa mi nepacia :/ este skoro sudit, ale teraz vobec

Cheri39

zuzi, aj tak si sa rýchlo zotavila a ešte máš aj malého špunta... super si to zvládla, zajtra to budú tri týž. čo si bola na opke?
a v podprde ich máš pri sebe?

zuzkas

cheri nie nebolia ma už ani na dotyk a nám s mužom sa zdajú že sú už aj dosť mäkké,že by tak už mohli aj ostať.akurát že ešte k sebe nejdú,ale to netreba siliť a treba na to čas...z tej bohyblivosti rúk som aj ja bola nešťastná

Cheri39

mas úplnú pravdu zuzi, a lezie mi na nervy, že som taká nemotorná, nemôžem ruky dvíhať a namáhať... hocičo by som doma porobila, ale proste to nejde a nechcem to siliť... ešte ťa na dotyk bolia prsia?