Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

cheri
no tak este sa zmenia si este pockam ja viem skoro nieco hovorit :) aj tak su lepsie ako to co tam bolo predtym :D (tym chcem povedat keby zase nejaka inteligentna slecna mala nieco proti Dr.nech si to necha pre seba lebo ja proti nemu nic nemam a viem z coho som vychadzala)
bony
no tvar sa mi este nepaci, ale to ma este cas, inak tiez uplne zabudam a to som len 2den doma aj vlasy som si sama umyla vpohode
lenkea
to som si srandu robila lebo tu kolovala taka vec,ze jedno prso ti spravi dr. a druhe jeho asistentka

maria1113

áno zuzkas, dám si 400, ty si urobila dobre, že si nešla pod 350, sú akurát na teba. No ja mám 167/60. Keď sa pozriem do zrkadla zboku oblečená v tričku, tak tam nič nevidno. Chcela by som aby šli viac dopredu ako do strán a to som nosila vystuženú 85B, ale ja ani ten B košík nenaplním.

Bon bon máš pravdu, záleží od základu.

Lia86

Aquamarine,

neviem, ku komu ides, ale ja som bola u dr Trsku, aspon v skratke ti napisem, ako to prebiehalo. Mne pichli oblbovak do zadku a hned zobrali na sal, tam som sa vylapala na stol a hned sa mi zacala tocit hlava a cely plafon, odvtedy si nic nepamatam, najblizsie az na pooperacke, matne si spominam ako ma viezli uz na normalnu izbu a tam uz som sa uplne prebrala. Ja som mala v oboch prskach dreny, dr Trska ich dava, na dva dni. On vravel, ze tym, ze sa daju dreny, ta tekutina odtecie, rychlejsie odpuchnu a podla neho to znizuje riziko tej kapsularnej blbosti bo sa vytvori tensi obal okolo silikonu (pisem ti to ako laik:) standardne je v cene 1 noc, ale my sme si so Zasuvkou doplatili 2, co sme si nevedeli vynachvalit, denne sme dostavali 4 infuzky od bolesti a 4 antibioticke. Po prvej noci prisiel dr a urobil nam prevaz, po druhej noci prevaz plus vybratie drenov a islo sa domov...

Cheri39

maria 1113, keď som sa rozhodovala medzi 375 a 400, dr. povedal, že pri 400 budú bližie pri sebe...
aquamarine, opka v PK - v pohode, len z anestézy mi bolo zle, zjedla som malú čok. tyčinku a vypila vodu, bolo mi strašne ťažko od žalúdka a o chvíľu zo mňa všetko išlo von, potom ešte asi 3x, sestrička mi dala injekciu, inak, ak máš bolesti sestrička dá tabl. alebo inj., inak bolesti som veľké nemala, len taký tlak, zostala som jednu noc - tá prvá po opke je vraj najťažšia, a keďže už mám po, môžem povedať, že absolutne nechápem, ak niekde pošlú pacientku po opke za pár hodín domov!
inak, sestričky nás odprevádzali aj na wc, dvíhali, naprávali vankúše, boli zlaté... dr. aj s anest. nás chodil pozerať... boli sme 2 na izbe, drény sme nemali, na štichy o 10 dní do BB

bon bony

maria ja myslim ze urcite aj od velkosti implantatu a aj od zakladu, ako su prsia daleko od seba aj pred operaciou. nie vsetky prsia po opke mozu byt uplne pri sebe, ten zaklad nepusti.
ja tiez necakam zazraky,ale urcite budu blizsie pri sebe ako predtym:))

zuzkas

áno mária tak by to malo byť,lebo sú väčšie aj na priemer.ty dávaš tých 400,však?ja som rada,že som nedala tých 300,ale 350 a ja som odteba chudšia.ja mám 169/53kg,aj hrudník mám užší.

zuzkas

cheri nemám ich zatial moc pri sebe ani v normálnej podprde.dnes som 21dní po.dúfam že sa ešte trošku priblížia,ale aj keď nie tak neva čo už:-(a neviem či to bolo rýchlo ako som sa zotavila,lebo ja som mala pocit že som až moc nemotorná-neschopná až mi to bolo trapné ako som si zo začiatku nevedela ani bundu obliecť a chodila som ako robot,lebo som nevedela ruky dať hore,tak som sa vkuse na špičky stavala,keď som chcela niečo dočiahnuť:-)
malachi idem kuk mail:-)