Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

Malachi
a inak k tej asistentke, nam dr povedal na konzultacii..ze a aby ste vedeli, tak obidve prsia robim ja :DDD

clang

Bon bony
noo to jedno cele co mam podlepene mi ma drzat a dvihat hole ten implantat co mi dr posuval. no aj ked neviem, ci sa to este nejak meni. no tie bradavky si hlavne aj v tej pooperacnej snazim davat na rovnako. vzdy mam pocit ze rano je to lepsie a cez den sa to zas da dalej. no neviem. halusky mam...
no tu pooperacnu mam 75B, ale potom som si kupila kosticovu latkovu a tu mam 75C a v galerke mam tiez 75B. takze nieco medzi. pred OP som mala 81cm cez prsia a 72 pod a teraz by som mala mat cez 90cm.

noo urcite budeme spokojne. este je velmi kratky cas po...

Malachi
ani mne sa moje v tej pooperacnej nepacili, a ani teraz sa mi v nej nepacia. inak su fajn. a pojdu ti pomaly blizsie neboj nic..

Inak baby co ste po viac ako mesiac. ako spavate?? ja na chrbte, sem tam na boku. a minule som neodolala a lahla si na brucho :DDD, ale bola som tak opreta o lakte trochu, a netlacilo nic..jaj som neodolala :D

malachi

lenkea
a ides k cervenovi?nie neboj sa on je uplne super.a aj ten tvar sa urcite opravi to len ja som nedockava chapes ;) inak sa nemas coho bat ja ze aka budem ze ani z postele nevstanem a vsetko od varenia, umyvania sa...zvladam sama.ved hned rano po op. som si normalne zuby umyla aj sa ucesala (no ziadne zlozite frizury od seba necakaj :)

malachi

maria
hej niekto to hovoril vsak sa Dr.smial,ze kto uz moze taku vec vymysliet ale tak neviem ktora asistentka robila mna lebo mna neboli ani jedno prsko :D asi je uz veeelmi sikovna :D
inak nasi nevedia,nebyvam s nimi len na december budem u nich a pod mikinami sa da kadeco schovat :) a ked zistia hold uz bude aj tak neskoro