Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

leus to je super že aj ty pracuješ s pánom doktorom.prsia už mám,nabudúce chcem viečka,tak dúfam budeš rovnako šikovná ako pri tých mojich prsiach ....neviem ako sem môže dať niekto niečo o čom nemá fakty,ale už sa tu popísalo kadečo...

Lia86

Clang,

Ja som zacala spavat na boku po mesiaci, aj dr vravel, ze po mesiaci uz mozem. Skor sa mi ani nedalo, bolo mi to neprijemne, ked mi matrac tlacil zboku na prsko. Ale nezacala som hned z chrbta na boku, ale postupne som sa viac a viac naklanala na bok:) ved to sa neda mesiac vkuse spavat na chrbte...

malachi

lenkea
no u mna bol kazdy proti,priatel ma potom najviac podporoval,ze ak mi to ma pomoct mam ist do toho, ale ze on je spokojny...
ja som to este den pred chcela zrusit,este ani rano som nebola presvedcena co to vyvadzam a ani teraz sa mi nezda ze som nieco take spravila nebyt nejakeho maleho sklbnutia ked zabudnem tak ani o tom neviem

maria1113

lenkea, tak to ja som teda nikdy nezapochyboala o tom, či to vlastne chcem, práveže sa to stupňovalo, že to chcem čoraz viac. Môj manžel bol proti, ale už konečne ho to prešlo. Jeho kamaráti, čo s ním robia, tak tiež dali svojim priatelkám peniaze na opku a potom sa stalo , že ich tie baby opustili.

lenkea

malachi,
ano, k Cervenovi idem o mesiac...
dnes som mala zase take stavy, ze naco si budem davat robit prsia, ved niesom ziadna modelka, aby mi to dopomohlo v kariere..vsetci ma odhovaraju, okrem segry a kamosky.aj vy ste mali take fazy?lebo ja uz som na nervy.

malachi

clang
ku mne hned prisiel,ze ci aj ja som o tom pocula :) hej no trpezlivost ruze prinasa to fakt asi v tej podprsenke tak zle vyzeraju :D