Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

lenkea
nech ta neodradi nejaka zakomplexovana zenska co sem chodi od zaciatku len vyrivat, zozrala vsetku mudrost sveta a je najuzasnejsia a najlepsia...a inak si presne myslim to co barborka,chodi len po lekaroch,kazde ho kritizuje a najlepsie by bolo keby si tie kozy spravila sama...
hold a teraz sa pusti do mna vsak ako ty vravis toto je forum a kazdy moze mat svoj nazor ;)

inngridka

ale inak asistent je tiez chirurg, ziadny udrzbar co doktorovi pridrzi haky ked ide okolo saly... a u nas v nemocnici vzdy operuju dvaja chirurgovia, tak nechapem co sa tu riesi nejaky asistent/ka...

bon bony

clang aj ja dufam, ale urcite to bude lepsie ako predtym:)) no uvidime ako sa to bude usadzat...
kedy nosis tu podprs. s kosticou? a dokedy mas este nosit tu pooperacnu?

lenkea ja som bola 100%ne rozhodnuta a nevahala som vobec ci ano ci nie. Len je pravda ze ak si celkom spokojna aj s tym co mas teraz, tak by som si to dobre rozmyslela, aby som potom nelutovala...

barbora10

lenkea

a hlavne sa netreba nechat odradid niekym,kto chodi len po konzultaciach a ani nie je presvedceny o tom,ci tie prsia vobec chce.a myslim,ze ani ich nikdy mat nebude.

Cheri39

lenkea, na fóre sa vyjadruje hocikto k hocičomu, ale aj tak si myslím, že tu nájdeš kopec dobrých rád aj podporu... nenechaj sa odradiť...