Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

Lenkea
presne tak je tu vela dobrych rad, a naozaj sa tu baby podporuju a poradia.
ale vzdy to niekto musi kazit, vid leus. ktora bohuzial asi ani sama nevie co chce a zavidim ostatnym zenam, ktore maju uz po a su maximalne spokojne. a tiez si myslim, ze keby sa dalo tak leus by si tie prsia najradsej spravila aj sama. ale jaaaj pardooon co keby sa jej nahodou ani tie potom nepacili..

Bon bony
jasne, to chce vsetko este cas. no tu kosticovu nosim do prace a ked idem niekam von. inak sa snazim mat co najviac tu pooperacnu. ale ta ma uz ani netlaci, teraz by som povedala, ze mi je v nej celkom fajn :DD

barbora10

tinda

ja som prave pozerala tvoje fotky na omlazeni a mas prsia naozaj nadherne!!!chcela som ich sem dat,ze pozrite baby,ake krasne prsia:-)mas ich krasne a prirodzene!

tinda

ja nechápem leus o čo ti ide?,pri mojej opke napr.doktor asistenta veru mal a vôbec som to neriešila,ja by som veru v tomto nejaký problém nevidela,ved su napr.aj medici,ktorí chodia k operaciam no nie?