Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

barbora
nechapem preco nieco, co je adresovane na vasho doktora ,vam tak strasne ublizuje,ze to beriete vsetko tak osobne...a myslim si, ze su dokonale prsia, je ich vela aj od cervena, trsku, chirmedu atd,ale samozrejme musi byt vydarena praca, aby som mohla napisat ,ze sa mi pacia...len mne strasne vadi ta vasa prehnana obrana na cervena, nedopustite nanho povedat nic negativne...zaujimave je, ze v starsej galerke mala kazda baba od neho dokonale prsia bez odchylky, teraz to kazda nema a preto si myslim ze neodoperuje kazdu sam, ale vy to jednoducho neviete dopustit take nieco, zeby bolo mozne, ved ste si zaplatili tazke prachy, ale tak to jednoducho funguje a iste nie len u cervena

Lia86

Baby,

Preboha, a čo je zlé na tom, keď je na opke ďalší asistent? Takisto je to plastický chirurg, a čím viac odborníkov, tým lepšie, nie? Ja som bola len rada, že aj na mojej opke mal dr asistenta.

Tinda,

Máš ich krásne, fakt prirodzené, riadny rozdiel pred a po, pekne ti tie silikóny vyplnili prská, musíš byť moooc šťastná:)

barbora10

leus

neviem,iba si myslim,pretoze take dokonale implantaty a doktor este neexistuju.ale jedno viem isto,pokial si ty nebola na tomto fore,tak sem mnohe dievcata chodili ovela radsej.a samozrejme,ze mas pravo na svoj nazor,ten ti nik neberie,ale mala by si si uvedomit,ze niekedy aj prilis velka uprimnost dokaze ublizit.

leus

clang
cakam na vyriesenie svojho zdravotneho stavu, caka ma iny skalpel, keby nie, tak uz som mohla aj ja byt v novembri po OP...

leus

cheri
nikde nemas istotu :)
barborka 10
ty si taka mudra, ty vies vzdy vsetko,aj to ze ich mat nikdy nebudem ;)a ze som bola na 1konzultacii v septembri...ale
chodim podla teba po konzultaciach, ach :)
malachi
keby si vedela aka som strasne zakomplexovana :)
tinda
tu ste vsetky presvedcene, ze OP robi len cerven, ale aj zacinajuci plast.chirurgovia sa musia na dakom ucit...a ty ich mas pekne :)
clang: nezavidim, prajem kazdej, je tu vela zien aj od inych doktorov, aj od cervena co som pochvalila

bon bony

inn tak tak:) nevsimat si rypanie...

clang takze ty nosis cez den uz len dobrovolne tu retro hej?
ano viacere si ju potom pochvaluju:)
na sportovanie bude dobra!:)