Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sya

LAILA moje boli nerovnake aj ked boli od cervena.. ale viem, ze pre mna spravil co sa dalo... necakala som, ze budu rovnake, kedze neboli ani pred tym... ako napisala BARBORA ma pravdu, ze aj velka uprimnost dokaze ublizit.. aj mne to prislo luto po tom co tu LEUS popisala tak som si radcej nechala album vymazat ako citat ako sa niekomu tvoje kozy nepacia, ake su nerovnake a bla bla...

laila laila

jaaaaaj tak sorry barus...wed ay ya...ya som z jeho pracou welmi spokoyna..a si myslim ze by si predsa nexcel pokazit dobre meno no nie..???hlawne ked w poslednyx rokox ye taky medializovany a uznavany... :))

martinka54

baby tak dalsie info o mne bude v sobotu, rozhodla som sa ist na dalsiu konzultaciu kvoli celkovej alebo lokalnej anezteze, neviem sa rozhodnut :-)

laila laila

a kto v albume ma podla teba barborka rozdielne prsia..???myslim...ked si povedala ze jedno od dr. a jedno od asistenta..???

tinda

dakujem Lia,som veru moc,zlaté rúčky doktora:)ja som tiež bola rada,že má doktor asistenta a pravdupovediac mooc sympatického:)))dokonca po operácii došiel za mnou aj on a pýtal sa ako sa cítim.