Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

uf
no pekne
uz to zacina nejak stracat ucel toto forum..tak 10 stran dozadu tu bola ina nalada. Baby nedame si maily a nespravime si nejaku hromadnu kommunikaciu?
asistent neasistent, cervika a pochybnosti ste mi urcite dali..nie ze sa clovek boji operacie ako takej ale este aby som sa zapodievala tym co tu pisete...uf..

barbora10

a krasne prsia ma aj fifka,velmi sa mi pacia,potom petra2 sa mi tiez velmi pacia a tie robila pani doktorka jezovitova takze urcite to nie je tym,kto prsia robil,ale tym,ze su tie prsia fakt pekne a pacia sa mi,takze ich pochvalim a nemusia byt iba od cervena.a vela krasnych prs je v galeri ktore robil doktor trska.

barbora10

ingridka

tak to asi ani nie.myslim,ze by sa nenasla ani jedna,pretoze prsia na chrbte by moc pekne a prirodzene nevyzerali,nech su od kohokolvek.

inngridka

sya

kedze ich robil dr. cerven minimalne jedna jeho fanynka by ti napisala ze su krasne a uplne prirodzene aj keby si ich mala na chrbte :))
mne osobne sa od dr cervena pacia jedine prsia, a dufam ze tie druhe budu patrit bon bony ;)
skoda ze do galerky nedala foto daret, ktora tu pisavala pred rokom... mala som cest vidiet jej prsia a to bolo ine umelecke dielko.

barbora10

sya

a hlavne ked to pise niekto,kto este ani len netusi ako budu vyzerat tie jeho.a na toto forum casto chodia zeny,ktore namjau doma ziadnu podporu,porozumenie,tak to hladaju aspon tu a cakaju,ze ich tu dievcata podporia,poradia,pochvalia a nie aby vymazavali albumy pre niekoho prilisnu uprimnost.aj ja som nasla v galerii par prsiek,co sa mne nepacili,neboli podla mojich predstav,ale nebudem to tu vypisovat,aby som niekomu ublizila.a co sa nepaci mne,tak naopak druhemu sa zase moze.a ty si urcite nemusela davat album vymazat,pretoze ty mas nahodou prsia velmi pekne.