Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

toto forum mi dodalo psychickú podporu a pomoc pred opkou, teraz keď som už po opke , a mám pocit, že to niekomu pomôže, tiež rada prispejem a tom je celé toto fórum, pomáhať si a podporovať sa navzájom...
a ak niekto takúto pomoc nehľadá a nepotrebuje a nemieni ani ostatným pomáhať a namiesto toho tu len vytvára dusno, zneisťuje a odrádza ostatné baby, nech si pekne vytvorí vlastnú tému a tam sa môže realizovať...
p.s. je zaujímavé, že ak sa kydá, tak 99% na červeňa... potom sa niekto čuduje, že sa ho baby, ktoré s ním majú osobnú skúsenosť, zastávajú...

zuzkas

áno mária tak nejak a niekedy by ani ten bezchybný základ nepomohol aby sa tie prsia páčili každému!každý má iné želanie,nie každému sa páči to isté...

maria1113

ahoj zuzkas, aj ja som pozerala galérku spredu dozadu, ale nie všetky pria sa mi páčia. Ale to by sme museli mať 100% bezchybný základ, aby to bolo tip-top. Doktor tiež nie je všemohúci a určite sa snaží o to, aby každá pacientka bola maximálne spokojná. Už som tu spomínala aj o mojej sestre, ktorá pred pár rokmi takisto bola na tomto zákroku a musela podstúpiť opravu a keď mi ukazovala prsia minule, tak by ťažko niekto rozoznal, že sú to silikony. Už sa pekne usadili a vytvarovali a prispôsobili.

zuzkas

je to blbé,že sa to takto pokazilo.mne veľmi pomáhala podpora báb z tohto fóra keď som mala pred opkou.tešila som sa,keď som čítala príspevky,rýchlejšie mi to ubiehalo a cítila som,že som v tom neni sama.teraz je to tu akoby niekto kto sem chodí bol proti silikonom a robi všetko preto aby sa to tu rozhádalo a aby si to baby čo su pred priam rozmyleli,lebo si môžu myslieť že síce zaplatia za opku lekárovi,kt.si vyberú,ale operovať môže aj upratovačka ktorá má akurát službu!ja viem,má to tu byť o úprimnosti,treba napísať aj toi zlé ak máme nejaké informácie,ale aby som niekomu sa priam vysmievala aké ma prsia po...ja myslím,že každá ktorá nieje spokojná,tak o tom vie a tie čo si pozerajú galérku nech si vyberú,že ktoré sa im páčia a od koho,ale nemusí za to zhadzovať na fóre toho operatéra,alebo ponižovať tú,kt.tie prsia nosí.ani mne sa v galérke všetky nepáčia,niektoré keď vidím,tak si poviem chvalabohu,že mne také nevyšli,ale čo už...s tým musíme rátať,že ten výsledok niekedy nieje taký ako si predstavujeme.,lebo záleží aj od základu,aj od lekára,aj od veľkosti akú si klientka zvolí...mohlo by to tu byť také ako keď som sem prvý krát nahliadla-cítila som ako by som tu bola s kamoškami pri kávičke,taká pohodička!

Lia86

Tinda,

Veru, ten asistent bol fesak, aj mne sa pacil:)))
Ja som tiez s pracou doktora moc spokojna, prska sa mi stale menia, kazdym dnom su krajsie a krajsie, krasne sa rysuju a su neskutocne makucke, ani som necakala, ze budu az tak makke.

Maria1113,

Dakujem:) operoval ma dr Trska, nie Troska, Livaa sa pomylila:)) Troska natocil slunce, seno...

maria1113

ahoj adelaide, veru, bolo tu aj veselšie, ale musíme sa na to povzniesť a pozitívne myslieť, to veru spraví veľa.

adelaide

sya a ako sa cits..takuz rok a tristvrte to uz je iny veget co?
barborka ty uz kolko..10 mesiacov? cize termin si mala tiez januarovy?