je to blbé,že sa to takto pokazilo.mne veľmi pomáhala podpora báb z tohto fóra keď som mala pred opkou.tešila som sa,keď som čítala príspevky,rýchlejšie mi to ubiehalo a cítila som,že som v tom neni sama.teraz je to tu akoby niekto kto sem chodí bol proti silikonom a robi všetko preto aby sa to tu rozhádalo a aby si to baby čo su pred priam rozmyleli,lebo si môžu myslieť že síce zaplatia za opku lekárovi,kt.si vyberú,ale operovať môže aj upratovačka ktorá má akurát službu!ja viem,má to tu byť o úprimnosti,treba napísať aj toi zlé ak máme nejaké informácie,ale aby som niekomu sa priam vysmievala aké ma prsia po...ja myslím,že každá ktorá nieje spokojná,tak o tom vie a tie čo si pozerajú galérku nech si vyberú,že ktoré sa im páčia a od koho,ale nemusí za to zhadzovať na fóre toho operatéra,alebo ponižovať tú,kt.tie prsia nosí.ani mne sa v galérke všetky nepáčia,niektoré keď vidím,tak si poviem chvalabohu,že mne také nevyšli,ale čo už...s tým musíme rátať,že ten výsledok niekedy nieje taký ako si predstavujeme.,lebo záleží aj od základu,aj od lekára,aj od veľkosti akú si klientka zvolí...mohlo by to tu byť také ako keď som sem prvý krát nahliadla-cítila som ako by som tu bola s kamoškami pri kávičke,taká pohodička!