Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Maria1113,

Ale vôbec sa tej narkózy báť nemusíš, aj ja som mala z nej najväčší strach, fakt je to v pohode, ako keď sa ráno zobudíš trošku ospatá, si pekne podriemkaš a budeš fit.

Lia86

Cheri39,

Ja nevravím, že v PK majú zlú narkózu. Ja som len odovzdala ďalej, čo mi povedala moja anesteziologička. A jasné, že do veľkej miery záleží, ako sa s narkózou vyrovná organizmus, niekto to znáša v pohode a niekto horšie, ako si sama napísala, ty si zvracala ešte na druhý deň a Lole nebolo nič.

Cheri39

maria, vôbec sa tým nezaťažuj, možno aj s tou narkózou je to ako so silikónmi, každý lekár preferuje inú značku, na ktorú je zvyknutý, možno aj anestéziológovia majú svoje overené prípravky a keďže v PK je iný anesteziológ ako v BB, používa tú svoju, preto je iná...

Lia86

Cheri39,

Jasné, že je rozdiel v narkóze. Mne to vysvetľovala moja anesteziologička, tak ako máš viacero liekov od bolesti hlavy, tak máš aj viacero medikamentov na narkózu, a taktiež záleží aj od anesteziológa, mne dr povedala, že ma môže udržiavať na hraničných hodnotách, a tým pádom sa telo s tým lepšie vysporiada, ale môže mi dať aj konskú dávku a bude to o dosť horšie. Ja som mala najväčší strach práve z tej narkózy, ešte keď mi robili to koleno. Ale keďže tá anesteziologička bola fakt perfektná, tak som sa už nebála keď som šla s prskami. A aj kvôli tomu som si na prská vybrala tú istú kliniku... Neviem o tom, že by na tejto klinike dakto po opke dokonca zvracal...

Cheri39

to presne neviem, len sestrička vyjadrila v tom zmysle, ako by bola v PK lepšia, tam sa aj pripláca 50 €, ale neviem, či kvôli tomu, ale aj v BB je určite dobrá, baby sa nesťažovali, ja som bola v PK a vracala som ešte aj na druhý deň, je to individ., lola bola so mnou a jej nebolo z narkózy nič...

Cheri39

lia86, ja neviem, odkedy presne ich mám, tesne po opke som si ich až tak podrobne neprezerala, ale nie sú to čerstvé modriny, lebo už sú sfarbené tak dožlta... a prsia ma nebolia, už mi aj odpuchajú, hlavne v hornej časti to vidím, že to nie je také navreté...
uvidím, čo na to dr. v utorok idem na štichy
inak aj malachi spomínala to padanie vlasov, a ona bola v BB, aj zuzkas