Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

Lia86, to je až taký rozdiel v narkóze? Ja sa tomu nerozumiem, ja som si myslela, že všade majú podobnú.

Lia86

Cheri39,

Tebe sa urobili modriny po tom, čo si sa zohla alebo ich máš od operácie? Myslím, že ak ich máš od operácie, tak je to normálne, predsa je to veľký zásah a veľa báb v galerke má pod prskami modriny. Inak s tým, že keď napneš prsný sval a bolí to, to som aj ja mala, ja som sa 10 dní po opke pozabudla a zavrela kufor na aute, som myslela, že silikón mi vyletel až na chrbát:)))

Lia86

Leus, Tinda, Maria1113,

Ďakujem babuľky, ste moc zlaté. Fotkami som chcela niektorým babám ukázať, že tie 410 ml nie sú až také veľké, že sa ich nemusia báť a taktiež vieceré písali, že sa im prská tesne po opke nepáčia, myslím, že mne sa hodne od opky zmenili. A taktiež vedia byť aj nenápadné a keď ich chcem mať až pri brade, stačí dať push-upku:)))
Inak mne vlasy po narkóze nepadali, ono záleží asi od medikamentov, ktoré dávajú, bola som 2krát v tej istej nemocnici, raz s kolenom a druhý raz s prskami, ale absolútne. Neviem, či som správne postrehla, ale tuším padali vlasy holkám čo boli v PK...? Či? Mne sa len prvé dni hrozne mastila pleť a vlasy, ale dalo sa to do normálu, ja mám skôr suchú pleť...

maria1113

sloniik, no ja som tiež zvedavá, ako to bude, tiež som ešte nebola v narkóze. Každé telo to znáša inak. Dúfam, že aj keď budú padať, tak sa to čoskoro zastaví.

Cheri39

sloniik, to s tým padaním vlasov je len dočasné, taký týždeň, kúp si pre istotu v lekárni šampon proti padaniu vlasov, celkom dobrý je Keratonia alebo s tea tree olejom, aj sa menej mastia... zrejme je tá narkóza taký šok pre telo, tak preto

sloniik

Majka, pár stránok dozadu som čítala, že podaktorým babám po narkóze začali padať vlasy. To ma trošku vyľakalo, keďže by som nechcela prísť o tých mojich pár jemných vláskov. Toto som inak nikdy nepočula. A v narkóze som zatiaľ nebola, neviem či sa to teda týka aj mňa...alebo je to skôr výnimka ako pravidlo?