Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Martinka54,

Ďakujem:)
Ak budeš mať tú istú anesteziologičku, tak budeš v ŠNOPe operovaná, myslím, že ona nepôsobí v Ružinovskej nemocnici. Je fakt super, aj ja som dnes o nej písala. Inak budeš tam aj nocovať alebo po zákroku pôjdeš domov? Ak sa smiem spýtať, koľko ťa bude stáť tá narkóza? Takéto niečo neuhrádza už poisťovňa? Myslím, že ja by som sa na tvojom mieste rozhodla rovnako, radšej to prespinkať ako tŕpnuť, či to nebude bolieť, ja by som mala obrovitánsky strach...

zuzkas

mária no je to už vyše 3 týždne,takmer 4,čo som po.na kontrolu idem mesiac od štichov,takže za necelé 3 týždne.ešte si musím zavolať a objednať sa.

zuzkas

maria vôbec sa neboj narkózy!ja som sa bála že sa už nezobudím a neviem čo ešte a ono to bola celkom sranda.ani som nevedela kedy som zaspala a keď som sa zobudila tak to bol pre mňa celkom fajn pocit,taký ako po tých kvapkách trambene,mala som taký nejaký pocit akoby som trošku lietala a hovorila som voloviny ako keď si mladí dajú marišku:-).akurát to padanie vlasov som mala taký vedlajší účinok,ale inak pohodička a ako som už písala,tak od žalúdka mi vôbec nebolo zle,papala som aj večeru,aj koko tyčinku,colu som pila.neboj sa!

martinka54

cheri
neviem ci ma bude robit v snope alebo v ruzinovskej, to som sa uz nespytala, ale viem, ze ma bude uspavat ta ista doktorka, ona bola velmi zlata.

Lia86

Cheri39,

mno, ta moja anesteziologička mala okolo 60 rokov... Ale zato mal dr feši asistenta:))) ale čo z toho keď som jeho pritomnosť prespala, xixi