Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

ahoj maria, no ja som s tým prihlásením včera bojovala asi hodinu, ale asi som nebola sama, lebo tam nie sú zo včera večera žiadne príspevky, zrejme to baby potom vzdali...
som zvedavá, čo kleopatra a kedy sa ozve, že ako bolo...
baby, čo už máte po opke, včera som si prezerala prsia a v dolne časti na pravom prsníku naboku mám modrinu, aj na ľavom o niečo menšiu, stalo sa mi cez týždeň, že som si chcela zapnúť čižmy, tak som sa zohla a musela som napnúť prsné svaly a vtedy ma to veľmi zabolelo, môže to byť z toho, že som urobila nejaký nevhodný pohyb?mali ste to niektorá?

maria1113

cheri, ani mne sa nedalo včera dosť dlho prihlásiť na zdavie.sk. Ale to sa často stáva, niekedy mi tam nebehne, že "systemová prestávka"

Cheri39

uf, konečne sa mi podarilo prihlásiť...
lola, aj ja som bola dnes na prechádzke, ale už som vedela aj trošku poupratovať, aj som bola autom v obchode - kúsok, ale zle sa mi šoféruje... tiež by som chcela robiť všeličo, ale nechcem to preháňať, neoplatí sa...
už sa neviem dočkať, kedy bude utorok...
martinka54, takže si sa rozhodla... myslím, že správne, a kde ti to budú robiť? pri úpravách aspoň nie sú také bolesti ako pri vkladaní impl.

martinka54

baby rozhodla som sa pre celkovu aj ked budem platit, ale strach je strach. predbezny termin 10. januar :-) a opravime obidva

zuzkas

maria 70C som si teraz kupovala.lola aj mne bývala strašná zima,vkuse som v deke chodila zabalená.ten chrbát ja neviem,najviac asi prvý týždeň,ale aj teraz ho mám ešte taký stuhnutý bolavý,len ešte nechcem ísť masérovi.už mi je lepšie,lebo si aj na bok lahnem,ale keď som bola len na chrbte to je asi najhoršie po opke.nebolia tak prsia ako chrbát:-(

lola 19

maria, aj som už rada. len som ešte nervozna, že už by som všetko robila..:) inak som sa chcela ešte opýtať, či vás na prsia nestriasala zima?

lola 19

Ahojte babulky, tak mne už je lepšie, prska moc nebolia, len ten chrbát. zuzi, teba kedy prestal bolieť? dnes som už bola aj na vychádzke :)

maria1113

už si bola kupovať podprsenky? Ty máš 75C ak si dobre pamätám. Ako ti sedia, musí to dobre vyzerať také plné košíky. Ja som bola dnes v Tescu na nákupe a stavila som sa pri podprsenkách, celkom dobrý výber tam je.

zuzkas

maria aj mne dosť padali vlasy,teda dosť sa mi preriedili.ja celkovo nemám nejak husté,takže ma to moc nepotešilo,ale už sa to upravilo-už padajú tak normálne.vlasy sa mi mastia dosť po opke a vyhádzaná som v dekolte a na tvári-čo som nikdy nebývala.to je asi tak všetko,ale ako som čítala,tak väčšina báb to mala podobne.