Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

ahoj kocky, ako si mozem pozriet vase fotky po operacii? ja som tyzden po opke a davala som si 460ml a vobec nie su velke. cakala som, ze to budu ozruty ale nie. este maju taky divny tvar, take su nejake spicato rozplacnute:-) viete mi poradit, kde sa pozriem na vase foto

Cheri39

kleopatra, skoré uzdravenie, uvidíš, že každým dňom to bude lepšie,
dnes som 8. deň po a ten tlak už je slabší, už viem aj ruky lepšie zapájať, a už nemám tie ťahavé bolesti, keď vstanem a nalievajú sa prská...
baby, to žiadna z vás okrem loly nemala žiadnu modrinu na prsiach?

lenkea

vitaj Kleo, super, mas nove prska!
inak kamoska mi hovorila, ze ked bola na nose v PK, tak jej tam spravili predoperacne za jeden den a platila len 50€, takze skusim este zistit, ci by aj mne spravili, nemusela by som vysvetlovat nejakej obvodnej, preco si chcem dat spravit prska.

maria1113

ahoj Kleopatra, tak už to máš za sebou. Aj ty si cítila ten veľký tlak na prsiach po prebudení z narkózy, ako to opisujú všetky baby

Lia86

Kleopatra,

Vitaj medzi nami, gratulujem, že si to tak krásne zvládla a dodala odvahu tým, ktoré to ešte len čaká:)
Neboj, to najhoršie máš už za sebou, každým dňom to bude už len lepšie a lepšie. Prajem ti, aby prská už neboleli a robili ti len kooopec radosti:)

kleopatra4589

A este, nechcem tu nikomu robit pozitivnu ci negativnu reklamu.. ale bola tam jedna holka, ktora prisla na reopku, pretoze pred troma rokmi bola na opku u Dr.Jezovitovej a zhruba po roku zacala pocitovat bolest v lavom prsniku... Tak jej to doktor preoperoval s zistilo sa, ze jej to ta doktorka zoperovala zle, cim sa jej implantat zdola zdeformoval. To bola len operacia, nehovoriac o tom, aky pristup lekarky zazila... ze nieco neuveritelne strasne.

Preto dievcata, ktore ste este len pred, alebo uvazujete o augmentacii.. dobre si zvazte lekara.. na slovensku ich mame viacero s dobrym odporucenim, menovat nebudem, kedze nemam osobne skusenosti so vsetkymi.

kleopatra4589

Ahojte, dievcata..

tak ja to uz mam nakoniec za sebou... :) Operacia prebehla v pohode, doktor uplne super, personal- NEOPISATELNE zlati boli vsetci, aj sestricka sa o mna starala ako v bavlnke.. :) lepsie som si fakt ani vybrat nemohla.. este aj doktor si zo mna robil srandu narazajuc na moju vysku.. ze sme spolu ako bolek polivka s tou babkou :)) s anesteziou som taktiez nemala ziaden problem, pekne som zaspinkala, ziadna nevolnost po narkoze, vlasy mi zatial nevypadavaju ako ste tu poniektore pisali.. akurat mam trosku premastnentu plet.. ale to je to najmenej..

Ale pravdupovediac, bolo to HROZNE :) Horsiu fyzicku bolest som v zivote nezazila.. baba predo mnou to neskutocne lahko zvladala-akoby ju ani neoperovali.. co som sa divila, lebo ja som si mala chut dat facku v prvy den za to, ze som to podstupila vobec :)Nevladala som sa sama ani pohnut, nie to este vycikat :/ Teraz to je uz viacmenej v pohode, papkam tabletky proti bolesti, len ten tlak trosku citim.. akurat sa nevim sama postavit ked lezim.. a dost to potom aj boli, ked sa mi to prekrvuje.. tak radsej sa snazim nelahat :) Inac, som neskutocne happy ze to najhorsie mam za sebou... tak uz len vytrpiet si tych par dni.. a budem mat statocne dobojovane :)