Ahojte, dievcata..
tak ja to uz mam nakoniec za sebou... :) Operacia prebehla v pohode, doktor uplne super, personal- NEOPISATELNE zlati boli vsetci, aj sestricka sa o mna starala ako v bavlnke.. :) lepsie som si fakt ani vybrat nemohla.. este aj doktor si zo mna robil srandu narazajuc na moju vysku.. ze sme spolu ako bolek polivka s tou babkou :)) s anesteziou som taktiez nemala ziaden problem, pekne som zaspinkala, ziadna nevolnost po narkoze, vlasy mi zatial nevypadavaju ako ste tu poniektore pisali.. akurat mam trosku premastnentu plet.. ale to je to najmenej..
Ale pravdupovediac, bolo to HROZNE :) Horsiu fyzicku bolest som v zivote nezazila.. baba predo mnou to neskutocne lahko zvladala-akoby ju ani neoperovali.. co som sa divila, lebo ja som si mala chut dat facku v prvy den za to, ze som to podstupila vobec :)Nevladala som sa sama ani pohnut, nie to este vycikat :/ Teraz to je uz viacmenej v pohode, papkam tabletky proti bolesti, len ten tlak trosku citim.. akurat sa nevim sama postavit ked lezim.. a dost to potom aj boli, ked sa mi to prekrvuje.. tak radsej sa snazim nelahat :) Inac, som neskutocne happy ze to najhorsie mam za sebou... tak uz len vytrpiet si tych par dni.. a budem mat statocne dobojovane :)