Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sloniik

maria1113
samozrejme, že som poslala len fotky a nick nie :o)))) Ale už som to uviedla na pravú mieru, preposlala som ešte raz aj s nickom.
Operácia bude začiatkom januára, presný termín mi povie 4.decembra. Ty ideš do BB však? Kedy presne? Smiem vedieť ako to ideš riešiť v práci? Lebo ja by som bola nerada, ak by ma niekto odhalil. Svoje prsia nemám až také malé, len sú vyťahané z kojenia. Veď šak uvidíš v galerke :o)

iffi

lenkea, tiež som dlho riešila ako to spravím s predoperačnými a nakoniec som o ne požiadala gynekológa a keď som mu vysvetlila situáciu uznal, že stačí, že o tom vie on, načo do toho zbytočne zaťahovať môjho obvoďáka. Tam som sa obávala ísť, lebo sestrička ma pozná a premelú sa tam všetky klebety, takže o op. by sa už na druhý deň určite diskutovalo.

maria1113

Lia86, ja som to už písala, že sa mi tvoje prsia veľmi páčia, ale musím to napísať ešte raz, naozaj sú krásne a aj k postave sú akurát.

maria1113

ahoj sloniik, aj mne prišlo heslo na druhý deň. Keď budeš posielať fotky na mail, tak nezabudni uviesť svoj nick, ktorý máš tu na fóre. A kedy to vlastne ideš na opku?

sloniik

Ahoj dievčatká, viem že sa to tu opakovalo už 1000krát, ale sedím tu už hodinu a nemôžem nájsť mail, kde mám poslať foto mojich cici pred op. Pomôžem mi niekto prosím?
Ďakujem