Dakujem dievcata, sice mam zatial iba fotky v tej erotickej podprske, ale poslem.
Tak ja som bola v pondelok 8.11. v kosiciach, v Chirmede. Chvalim, chvalim a 100x chvalim. pristup, odbornost, poradenstvo, na perfektnej urovni, tak isto aj pooperacna starostlivost.
Rano som prisla, ulozili ma na lozko, pichli do zilky a tak isto aj k pupku na zrazanlivost krvi, potom ma Dr. zakreslil, isla som na sal a viac nepamatam, iba mi povedali, este vam zmerame tlak a uz som asi spinkala:-)
zacali ma robit asi o 9.15 a 10.30 som bola na izbe, bez bolesti. akurat som mala strasne mastnu tvar, aj vlasy mi zmastneli, ale to nevadi. cely den som nemala bolesti, stale ma chodili kontrolovat, ci mi netvrdnu prsia, mala som aj drenaz, proste tie 2 kabelky:-) ako to volala sestricka. na noc mi dali akurat tabletu na spanie. rano o 8mej ranajky, kontrola a o 9tej som uz bola doma. asi neuverite, ale az nato, ze som nevedela dvihat ruky, som nemala vobec ziadne bolesti, nic, ziadnu tabletku som nemusela zjest.:-)
tak tolko moje pocity.
inak moje miery su 175cm, 58kg, pod prsiami 75. prsia som nemala skoro ziadne. boli pekne ale male. a teraz mam cez prsia 95cm...DR vravel, ze 75D by malo byt:-)