Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Leus

neviem, mozno boli aj obaja. Neviem:-) spinkala som:-) ano mam nagory vysoky profil 460ml. ty si davas ake? ja som povodne mala ist zajtra 15ho. ale dalo sa aj skor. tak som sla 8ho

kleopatra4589

Lia86, bianca003, lenkea, lola19, bellinka, cheri39

Dakujem :)

Maria1113

Ja som po prebudeni citila dost velku bolest, takze ak bol nejaky tlak, nevnimala som ho... Tlak pocitujem teraz, ked bolesti ustupili.. je to dost neprijemny pocit, ale da sa to v pohode vydrzat.

lenkea

V PK ak mas na mysli Dr. Cervena... tak sa daju predoperacne aj u nich urobit. Teda aspon v Poprade to bolo mozne.. Ja som si to sice robila u svojej obvodnej, lebo som to mala blizsie.. a nemala ziadne blbe pripomienky :)

kleopatra4589

Maria1113

Ja som po prebudeni citila dost velku bolest, takze ak bol nejaky tlak, nevnimala som ho... Tlak pocitujem teraz, ked bolesti ustupili.. je to dost neprijemny pocit, ale da sa to v pohode vydrzat.

lenkea

V PK ak mas na mysli Dr. Cervena... tak sa daju predoperacne aj u nich urobit. Teda aspon v Poprade to bolo mozne.. Ja som si to sice robila u svojej obvodnej, lebo som to mala blizsie.. a nemala ziadne blbe pripomienky :)

kleopatra4589

Maria1113

lenkea

leus

flow
ja u neho na konzultacii, op som mala mat v novembri, ale teraz mam ine problemy tak som to odlozila, ale urcite pojdem k nim, mi ukazoval fotky ich prace, pekne aj tu su kocky, co u nich boli, v galerke maju fotky, tak si potom kukni...a neboli pri OP obaja?Lebo zvyknu byt ...a co mas nagory?

Flow333

leus

aj ty si bola v chirmede? mna operoval Magdo. a myslim, ze ok. ani jazvy necitim. len zatial maju dajaky divny tvar, asi sa musia este vytvarovat co?

bon bony

Ja som nemala ziadne modriny, dreny som nemala... zajtra mam konecne stichy, uz sa neviem dockat na sprchu joj :D

Flow333

Dakujem dievcata, sice mam zatial iba fotky v tej erotickej podprske, ale poslem.
Tak ja som bola v pondelok 8.11. v kosiciach, v Chirmede. Chvalim, chvalim a 100x chvalim. pristup, odbornost, poradenstvo, na perfektnej urovni, tak isto aj pooperacna starostlivost.
Rano som prisla, ulozili ma na lozko, pichli do zilky a tak isto aj k pupku na zrazanlivost krvi, potom ma Dr. zakreslil, isla som na sal a viac nepamatam, iba mi povedali, este vam zmerame tlak a uz som asi spinkala:-)
zacali ma robit asi o 9.15 a 10.30 som bola na izbe, bez bolesti. akurat som mala strasne mastnu tvar, aj vlasy mi zmastneli, ale to nevadi. cely den som nemala bolesti, stale ma chodili kontrolovat, ci mi netvrdnu prsia, mala som aj drenaz, proste tie 2 kabelky:-) ako to volala sestricka. na noc mi dali akurat tabletu na spanie. rano o 8mej ranajky, kontrola a o 9tej som uz bola doma. asi neuverite, ale az nato, ze som nevedela dvihat ruky, som nemala vobec ziadne bolesti, nic, ziadnu tabletku som nemusela zjest.:-)
tak tolko moje pocity.
inak moje miery su 175cm, 58kg, pod prsiami 75. prsia som nemala skoro ziadne. boli pekne ale male. a teraz mam cez prsia 95cm...DR vravel, ze 75D by malo byt:-)