Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

lia
ale ja som uz 8 mesiacov po opke a trochu mi povolila koza hlavne na lavom prsniku, ale pokial by som si to dala robit v lokalke, tak je to zdarma. lenze ja som bojko a preto sa dam radsej uspat

Lia86

Martinka54,

Ja sa pýtam preto, lebo mne dr ešte na konzultácii povedal, že opku si plne hradím sama, ale ak by potom došlo k nej komplikáciám, tak to hradí už poisťovňa... Ale to asi myslel že keby nejaká infekcia alebo čo...

martinka54

lia
keby to bolo v lokalke tak by to bolo zadara, ale anezteza volavo stoji ako hovoris. da ma spinkat pani doktorka Valachova opat a platenie? tento tyzden mi doktor zavola, ale zhruba 300-400 eur

Flow333

Ja mám pod prsiami 77cm. Nosila som 75a. Verím že budem D. Aké chceš prsia po operácii? Ja som povedala že chcem väčšie no nezdá sa mi že sú veľké.