Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

čaute baby.gratulujem všetkým čo su nanovo po opke!..a pozerám,že v galerke je toho ako veľa nového-pekného:-)aj mne sa prská menia,každý deň vidím rozdiel a stále to ide k lepšiemu,len mám pocit akoby om mala pravé prso trošku nižšie,ale možno sa len moc sledujem,neviem.už mi z tých mojich pŕs šibe!!!poslala som livke nové fotky,tak potom pozrite.nemá ma kto fotiť,tak len sama a to je o ničom:-(

Lia86

Clang,

No mne dr povedal, ze tuto retro mam nosit na cvicenie este pol roka po opke...Ze uz mozem nosit normalne podprdky, ale na cvicenie tuto... Ale tiez som rozmyslala, ze by som investovala a kupila si nejaku pevnu sportovu. Inak si pisala, ze sa ti nejak divne usadzaju... Co si tym myslela? Maju divny tvar, alebo poklesli? Prska sa ti budu minimalne 3 mesiace menit, takze ziadny stres, ak nie su teraz podla tvojich predstav, to chce len cas, aj Barbora10 pisala, ze sa jej prska menili aj pol roka, a len ku krajsiemu...

clang

Lia, Laloa
no my sme nosili tu retro 3tyzdne noc a den, a po troch tyzdnoch sme si kupili latkovu s kosticou a tu nosime na den do teraz a retro na noc. (laloa dufam, ze nevadi ze som odpovedala :P)
ale ja sa snazim mat tu retro co najviac nosim ju aj po veceroch alebo cez vikend ked som doma. teraz je celkom fajn :))
a inak myslite ze by som v nej mohla cvicit?? ci to si potom musim kupit normalnu sportovu??

a ja sa citim dobre. prsia ma nebolia vobec, ani neviem ze som niekde bola. len mam pocit, ze sa mi to zacina nejak divne usadzat a menit. neviem, ci sa moc uz skumam alebo co. no uvidim co povie doktor, ale zacinam mat stres z toho..

Lia86

Laloa556,

Dakujem:)
Uz sa citis lepsie? Bolesti sa uz zmiernili? Inak ja som tu retro podprdku nosila poctivo 6 tyzdnov noc den, az pak som zacala nosit aj ine, a v tej retro este spavam. Vy uz po dvoch tyzdnoch mozete vhupnut aj do inych?

laloa556

Kleo gratulujem ti a prajem skoré zotavenie sa ;) každým dňom to bude už len lepšie a lepšie ;)

Lia máš ich krááásne a tie podprdky - no nemám slov :) už sa aj ja teším na poriadny nákup, tak dúfam, že doky mi na kontrole povie, že už môžem mať hocijaké :)))

Lia86

Clang,

Ja mám také podprdky tiež, aj čiernu aj hnedú:) Toto som len tak náhodou vyhrabala zo skrine, že skúsim na seba hodiť, či mi to ešte sadne, a sadlo:)))
Inak tuším že v korzete to vyzerá ešte lepšie ako v podprdke, budem musieť nejaké korzetíky pokúpiť, nielen ako spodné prádlo, ale aj také korzetové topíky...:)
Ako sa cítiš Clang? Čo prská? Už nebolia?

clang

Ahojte babulky
gratulujem kleopatra a prajem malo bolesti, nech si cim skor fit a prska si uzivas a si s nimi maximalne spokojna :)).

Lia86
super, naozaj su krasne. a inak co mas taky korzet - supravu, tak ja mam taku podprdu :)).

Martinka54
nenapises mi na mail clang@azet. sk chcela by som sa nieco spytat..dakujem