Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

Lia86, aké číslo podprdy teraz nosíš? Máš nádherné podprsenky, mohla by si naznačiť z akého sú obchodu?

clang

a inak aj to by som sa chcela baby spytat, ze po 6 tyzdnoch sa ako meni ten opuch??on ustupuje smerom nadaol, doboku alebo moze byt este aj hore?? vobec si to neviem odsledovat..

clang

Lia,maria
noo mam pocit, ze ten implantat co mi dr posuval, ze zas nejak poklesol. len tym, ze mam ine velkosti a profily, tak neviem ci na jednej strane to je este opuch hore alebo co sa to tam robi. no nechcem moc predbiehat po kontrole budem mudrejsia..

maria1113

Mondan, to ta chapem, potom asi nie je nieco v poriadku. Je to hrozne, clovek nikdy nevie dopredu, aky bude vysledok, je to ako loteria

mondan

maria1113
ja som 6 mesiacou po opke. Z bradavkami problémi nemám, postavia sa vždy kedy majú:-), len všetko ostatné je nejaké divné. Všetky tu píšu, že ich vnímajú ako keby boli ich, ale ja taký pocit nemám..Keď ich chytím do dlane a pohýbem do strán, cítim silikón, ako mi tam behá..

mondan

Martinka54
Ahoooooj, už som ťa tu dlho nevidela? Ja sem síce už moc nepíšem, ale čítať čítam..Takže si už napevno rozhodnutá a ideš do toho? Budem ti držať prsty a verím, že na druhý krát to bude už super.Ja sa chystám k dr.Trškovi síce až v máji, ale musím tam ísť..Stále mám pocit, že mám stŕpnuté prsia od spodu(od rezu) smerom k bradavke, hlavne ľavé prso. A dosť mi lezie na nervy, že mám až o 1cm na ľavom prsníku vyššie bradavku ako na pravom.Aj tá vzdialenosť keď si ľahnem sa zväčšuje, tak neviem či nepôjdem ešte raz aj ja..Moc sa mi do toho nechce a už vôbec nie ak budem musieť zato platiť, lebo ešte stále nemám prácu, ale ak by mi to spravil, ako tebe tak možno áno..Fakt som zvedavá ako ti to spraví a mooooc ti to prajem...

zuzkas

maria pozerala som liine a ešte nejaké.ja som už dlhšie nebola v galerke,takže veľa bolo pre mňa nového:-)a aj ja budem mať,už som posielala livke,ale len 3,lebo sa mi to samej zle fotí.