Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

martinka54
veď uvidím čo mi povie v máji. Nechcem tam ísť skôr, ešte stále dúfam, že sa to usadí...ako hovoril doktor "niekomu sa to usádza aj rok..."aj keď až taký optimista nie som a stále si hovorím prečo práve mne to muselo takto dopadnúť..Musím už bežať tak sa zatial opatruj a rada som ťa tu videla.

aquamarine

malachi
diky...a vsetko je na predpis asi ze?
Myslis ze doktorka mi to predpise este pred opkou aby som si to mohla zohnat?
Inak baby spominali aj akysi wobenzym...je to na bolest ci len proti opuchom

malachi

flow
to by ma nenapadlo :D ale muselo to byt sexy natiahnut na tu pooperacnu podprsenku nejake cipkovane pradielko
aquamarine
ja som si nechala napisat flector rapid to tu baby spominali a mala som z minulej op. aj tramal kvapky, ale ja som nakoniec nebrala uplne nic od bolesti, nebolo treba,ale myslim,ze je dobre to mat doma

aquamarine

Kocky vy ste aj na FB?
Inak na lieky po opke od bolesti mi da lekarka predpis ci ich zozeniem v lekarni?
Da sa to zaobstarat pred operaciou este?
Ake ste mali vy?

Flow333

Kocky som asi uchylna, som len týždeň po opke a dnes som išla na nákup, vbehla som do H&M ka a zo srandy oskusala podpirky. :-) 75d. Teším. No skúšala som na tu eroticku retro.

martinka54

mondan
ahoj moja, drzim palce
mozno ked by sa ti to dalo spravit v lokalke, tak ti to spravi zadarmo, ale ja som bojko, preto budem platit za celkovu narkozu

malachi

kleopatra
aj ja sa trochu oneskorene pripajam a gratulujem!
lola cheri
vy zajtra na stichy vsak?tak vam zavidim ja uz sa neviem dockat!lola a uz sa mas lepsie ci este boli?ja ani neviem ze by som niekde bola nebyt toho, ze nechodim cvicit a za chvilu budem ako gula lebo "svokrovci"sa vzorne staraju o moj jedalnicek a stale mam nieco na tanieri (ano aj teraz mam babovecku s kafickom :)